11/07/2013

Muistoja menneestä.
Ah, tänään iski into tarkastella kuvia vuosien saatosta, ajalta ennen remonttia ja sen jälkeen. Hyvin monesti ihminen unohtaa kaiken sen mitä on jo saanut aikaan, kun takaraivossa jyskää kaikki tekemistä odottava työ. Sen vuoksi onkin erittäin suotavaa ottaa kuvia matkan varrelta. Silloinkin, kun vanha on vielä paikoillaan, likaista ja pölyistä ja työ on vielä tekemättä. Jälkeenpäin niitä kuvia arvostaa kummasti ja sitä kautta vasta kunnolla hahmottaa tehdyn työn määrän, osaa arvostaa sitä.

Vanhasta saunasta on olemassa vain nuo muutama kuva yllä. Se kun kaikessa karvaisuudessaan ei ollut kovinkaan miellyttävä kuvattava, joten kuvasaldo jäi taannoin varsin pieneksi. Toisaalta, ihan hyvä niin. Tänään kuitenkin ajattelin, että jos joku teistä tovereista on aloittamassa vanhan saunan tai muun tilan purkua ja olo on epäitoivoinen, niin muistakaa tämä:

Eläpä stressaa! Ihan rauhassa vaan. Kaikki valmistuu kyllä aikanaan. 

8 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Tosi hyvän näköinen sauna! Tuo kokoleveä tasanne on kyllä kätsy, ite oon aina pelännyt että lapset putoaa lauteilta kun meidän sauna on lähempänä tuota alkuperäistä :)

heidi. kirjoitti...

Aijjai, kyl ny on niin komia sauna, ettei tuolla kehtaa varmaan löylyjä nakellakkaan ku silimät liikaa hämärtyy!

Ah, ah. Ihana on.

Kristiina K kirjoitti...

Toi on kyllä niin älyttömän ihana toi teidän remontoitu sauna!

Kerttu / Modernisti kodikas kirjoitti...

Kaunis sauna! Erityisen hieno on tuo mustan ja valkoisen kontrasti.

Karzi kirjoitti...

Teijän sauna on kyllä niiiiiin hieno, ja kätevä! Onnea tästäkin suorituksesta :)

Unknown kirjoitti...

Kivasti uudistettu! Meillä meneillän sama homma. Varsinaisesti rakennamme rivariasuntoomme ullakkoa asuinkäyttöön mutta nälkä kasvaa syödessä joten uusiksi meni myös sauna, kylpyhuone, wc ja keittiö :) Nyt odottelemme että ullakko valmistuisi, ei ole mennyt se homma kuin Strömsössä :( Mutta maybe one day!

Jutta / oblik. kirjoitti...

On kyllä melkoinen muutos! Ja upea lopputulos. Saunan remppaa meilläkin jossakin vaiheessa on tuloillaan, sainpas loistavan inspiraation tästä! Kiitos! :)

Rillirousku kirjoitti...

Hannele: Se onkin lasten kanssa saunoessa pelko numero yksi. Nyt on yksi pelko vähemmän. :)

heidi.: Kiitos! Mää tykkään siitä kans!

Krisse: Kiitos, niin onkin. :)

Kerttu: Luonnossa valkoinen on enemmän läpikuultavaa kuin kuvassa, mutta valkoinen siltikin. Tykkään myös kontrasteista. :)

Karzi: Kiitos. :)

Meillä Hos Oss: Aina ei mee putkeen, onneksi suurimmaksi osaksi kuitenkin. Tsemppiä! :)

Jutta: Jes, hyvä juttu, jos sait inspiraatiota! :)