11/24/2013

Kuvat yllä: Cosy Home
Kuvat yllä: Hunajaista
Kuvat yllä: RAW design blog
Kuva yllä: No home without you
Kuvat yllä: Varpunen

Pikkujouluviikonloppu.
Tänään vietimme pikkujoulua armaan perheen seurassa. Katselimme varsin vanhoja kotivideoita, joissa vilahti eräätkin stylet farkut vm-95, vähintään yhtä monta tuulitakkia ja etuheittoa. Meikätytsyn lempparein vaateparsi oli tuolloin ylisuuri t-paita ja pyöräilyshortsit ja toivon todella ajatuksen tuosta näystä tallentuvan verkkokalvoillenne vähintäänkin seuraavaksi pariksi tunniksi. Voi sitä nostalgian määrää! Sisarusten kanssa kuvatut sketsit, uutiset ja säätiedoitukset ovat vähintäänkin legendaarista materiaalia ja muistoja parhaimmillaan.

Perjantaina matkasin läpi tuulen ja tuiskun (tai loskasateen) kohti Helsinkiä, jossa odotti mitä kaunein juhlapaikka ja varsinkin mitä sydämellisin ilmapiiri. Vaikka se kuinka monesti olisi todettu, niin ei sitä voi liiaksi hehkuttaa: parasta tässä harrastuksessa on uudet tuttavuudet, kaveruudet, ystävät. Kun naurattaa niin, että tippa tirahtaa silmäkulmaan. Silloin tietää löytäneensä sukulaissielun.

Älyttömän suuri kiitos mitä mainioimmista juhlista Susanna, Anna, Mikko ja Finnish Design Shop! Kiitos varastetuista kuvista, kanssajuhlijat! Linkkejä klikkaamalla pääsette katselemaan lisää pikkujoulutunnelmaa monesta eri kamerasta. Kiitos seurasta, vanhat ja uudemmat tuttavuudet! Kiitos joulupukki, valkoparta vanha ukki, jonka verbaaliset kyvyt herättivät melkoiset naurunremahdukset! Kiitos alimman kuvan henkilöille joulukuvaelmasta, joka herättää vähintäänkin tuntemuksia.

Melkoinen viikonloppu!

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

Mä oon aina miettinyt että miten mä silloin n vuonna 95 olin aina pyöräilusortseissa ja jätti t-paidassa (ne oli joko xl tai xxl koon t-paitoa) ... :o Ihanaa kuulla että joku muukin on ollut! :D

Rillirousku kirjoitti...

Sade: Kiitos samoin! Ihan kiva kuulla, etten ollut ainoa. :DD

Enne kirjoitti...

On ollut hauskaa "kanssaelää" näitä pippaloita useammastakin blogista. Toi pukki on kyllä ihan paras ja hymyilyttää noi kuvat, missä pukki on saanut syliinsä vierailijoita :)

Mikko kirjoitti...

Kiitos kuule ittelles! Olipa hauskaa nähdä. :)