11/20/2013

Keittiökuvat Skanska-kodit
Makuuhuonekuvat Naku/Bambula-blogi

BoKlok, fiksuja koteja.
Alkuvuodesta sain ilon olla mukana IKEAn ja Skanskan yhteistyössä, kun Nakun ja Riikan kanssa rakensimme Vantaan IKEAlle pienet palat kolmesta erikokoisesta BoKlok-kodista. Tuosta tammikuisesta päivästä voi lukea tarkemmin täältä

Pari viikkoa sitten olin taasen vierailulla Vantaan IKEAlla, jossa järjestettiin BoKlok-kotien tuleville asukkaille sisustusilta. Illan kuvasaldo jäi vajavaiseksi, joten kuvissa yllä kuvia Nakun sisustamasta BoKlok-kodista. Koska BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä konsepti, esittelykoti on luonnollisesti sisustettu IKEAn tuotteilla ja täytyy sanoa, että Naku osaa hommansa! Olisi mukava päästä käymään paikanpäällä ihastelemassa ja tarkemmin tutustumassa esittelyasuntoon, mutta välimatkan vuoksi on tyydyttävä huokailemaan kaukaa. Tuolta naiselta ei ideat meinaan lopu kesken!

Sisustusillassa kuultiin siitä, kuinka tyyli syntyy ja mietittiin, mikä on juuri se oma tyyli. Kuultiin esimerkkejä värien roolista sisustuksessa ja siitä, että tekstiilejä vaihtamalla on helppo tuoda piristystä ja vaihtelua kotiin helposti. Mietittiin valon vaikutusta tilaan, tarvitaanko tilaan kohdevaloa vai hajavaloa. Valaistuksessa tärkeää on määrittää tila, mitä eri toimintoja sinne on tulossa. Sisustusillassa tulevat BoKlok-asukkaat kuulivat ideoita, jotka ovat suunniteltu juuri heidän kotinsa neliöihin ja huoneisiin. Lopuksi asukkaat saivat esittää mieltä askarruttaneita kysymyksiä IKEAn sisustussuunnittelijalle. 

Illan tärkein lause taisi olla: Onnea uuteen kotiin!

3 kommenttia:

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Löin silmäni tuohon makkarikuvan mattoon! Apuaaa, PAKKO saada!!

Meri kirjoitti...

Tuo on tosi kiva tuo alimman kuvan hylly-työtaso yhdistelmä. Myydäänkö sitä kokonaisuutena? Ikeasta? Tarvitsisin juuri tuollaisen pieneen työskentelytilaani. Kiitos jos vastaat. :)

Rillirousku kirjoitti...

littleB: Se on kyllä kaunis!

Meri: Naku on tehnyt työtason Ikean hyllykannattimiin, sitä ei siis myydä tuollaisenaan Ikeassa. Bambula-blogista löytyy tarkempia kuvia hyllystä, aika helppo itse tehdä. :)