11/17/2013

Päivä kuin naisen mieli.
Tänään on sellainen päivä. Harvinaislaatuinen valoilmiö astui esiin pilvien takaa ja keittiö kylpi hetken aikaa tuossa herttaisassa keltaisessa valossa. Myrsky nimeltä Eino on riehunut kulmilla tämän päivän ja melkoista metakkaa tuo mainittu herra onkin pitänyt lähitienoilla. Ikkunat helisevät, varaston ovi riehuu itsekseen ja piha on täynnä oksia. Aurinko paistaa, sataa vettä, sataa lunta, sataa pieniä rakeita. Ja sitten taas paistaa.

Sähköt ovat pysyneet päällä koko päivät, vaikkakin kynttilät ovat valmiustilassa iltaa kohden. Eilen oli mieleenjäävä päivä, sillä sain tutustua sympaattisiin uusiin ihmisiin, kun paikallisten sisustusbloggaajien kanssa kiersimme lähikaupungin putiikkeja niihin ja toisiimme tutustuen. Eilisestä megalomaanisen pitkä päivitys tulossa ihan tässä justiinsa. Kaikki nuo uudet mahtavat tuttavuudet ja putiikkien jouluinen tunnelma teki sen, että tässä talossa joulumieli tuplaantui entisestään. Uskokaa pois, se näköjään oli mahdollista!

Joululiinaksi tarkoitettu herttaisan punainen kangaskuoma on vallannut ruokapöydän jo monena päivänä. Kierrätyskeskuksesta löytyneestä adventtikynttiläkupista puuttuu vielä yksi hujoppi, mutta muuten se on kovasti valmiina odottamassa joulukuuta. Eräs kiva täti antoi rullallisen kuusipaperia, josta tehdään tunnelmaa tuova taulu olohuoneeseen. Viime viikolla väkerrettiin kummilapsille joululahjoja ja siinä ohessa viuhui kangasväripensseli myös keittiössä, kun vanha patalappu sai päälleen uuden ja korean vaateparren.

Tänään toivon turvallista Einoa kaikille!

7 kommenttia:

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ihan totta, eilisen jälkeen joulumieli vähintäänkin tuplaantui :) Olipa kiva päivä!

Maru kirjoitti...

Eino kaatoi täälläkin puita ja vei mennessään osan kauppakeskuksen seinää. Onneksi päästiin turvallisesti sisälle shoppailemaan! Tuo marimekon kuusikossa -kuosi on ihana.

Iisa kirjoitti...

Hurja päivä ollut! Hyvä päivä ikea-reissulle, meillä ollut kuulemma nelisen tuntia sähköt poikki.. Aivan ihastuttavaa paperia -marimekkoa?

piipadoo kirjoitti...

Meillä on ollut talo koko päivän täynnä vieraita juhlimassa 4-vuotiasta, joten en ennättänyt edes huomata Einon ohi pyyhkäisyä!
Aika komea facelifti muuten tuolla pannulapulla! ;)

-Piia

Rillirousku kirjoitti...

littleB: Melkeen triplaantui! :D

Marjukka: Eino oli pahalla päällä tänään. :-/ Toivottavasti kaikki selvisi säikähdyksellä ja sähköt saataisiin takaisin! Kuusikko on ihana!

Iisa: Paperi on Marimekon Kuusikossa(kohan se oli nimeltään). :)

Piia: Toivottavasti oli mukavat ja varsinkin rentouttavat kemut! :) Tuo pannulappu sai jo kolmannen uuden elämän. Mitä sitä suotta uutta ostamaan jos voi itekki tehä. ;)

Asta kirjoitti...

Mitenkäs muka tuota patalappua nyt raskeeraa sitten käyttää! On kyllä ihan liian söötti likaantuun. ;) Mun laput ainaski tahtoo het mennä töhryseksi. :D

Rillirousku kirjoitti...

Asta: Ei muuta ku koneeseen vaan, kun likaantuu! :)