11/21/2013


Joulua kohti.
Kohta alkavan joulukuun kunniaksi poimin verkkokaupoista omaksi ja teidänkin iloksi kasan maukkaita tuotteita, joilla kotiaan joulun alla somistaa. Kultainen joulutähti (13) muuttaa meille tänä jouluna, sillä olohuoneen paperivastaava oli sanonut itsensä irti kuluneen vuoden aikana kaapin perälle survoutuneena. 

Uusi tuttavuus on POV seinäkynttilänjalka (4), joka kaikessa yksinkertaisuudessaan on aivan älyttömän nätti. Seinäkynttilänjaloista saa kasattua myös kauniin kokonaisuuden. Nukkuminen on yksi lempiharrastuksistani ja on aivan varma, että Charla-pussilakanasetissä (1) näkisi makeita, polkkakarkin makuisia unia.

Ihastuin täysin Light House-valaisimeen (9), joka on takuuvarmasti ajaton ja moneen makuun sopiva sympaattinen mökkerö. Hexacon-ruukut (16) toimisivat oivasti joko ruukkuina tai purkkeina, joihin piilottaa joulupiparit ja pähkinät. Hay Lup-kynttilänjalka (20) on yksinkertaisuudessaan jotenkin koskettava. Tuosta kynttilänjalasta saatu köyhänmiehen inspiraatio paljastuu tämän blogin joulukalenterista joulukuun aikana. 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

3 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

No ihanii juttuja, siul on hyvä maku! :)
Tuo POV on kyllä upea, olen siitä aiemminkin kuvia nähnyt ja miettinyt et miten se voi olla noin, vasta nyt selkis et sehän on seinään kiinnitettävä, selittää paljon! :D

-piia

Anna / Kuvan mukainen kirjoitti...

Ihania joulujuttusia!

Rillirousku kirjoitti...

Piipadoo: Se on kyllä kaanis! Ja monesti kun kynttilähommelit tuppaa nykyään olemaan pöydällä pidettäviä, niin loppuu jo tasot kesken. ;) Olis hyvä saada seinällekin jotain! :)

UA: Niin on!