11/18/2013

Ylimmät kuvat jouluilta edellisiltä.
Kahdessa viimeisessä poseeraa yhteistyötä vastustava kolmevuotias 

Joulukalenteri.
Tämän talon eskarilainen on pitänyt tarkkaa kirjaa siitä, kuinka monta yötä on joulukuuhun. Laskeminen aloitettiin siinä vaiheessa, kun paperille piirtyi numeroita ykkösestä aina kuutenkymmeneen saakka. Tätä nykyähän fakta on se, että tuo luku on huomattavasti pienempi. Ja sekö vasta on mukavaa!

Joulukalenteri on tässäkin talossa liittynyt olennaisesti jouluihin. Niitä on väkerretty jälkikasvulle jos jonkinmoisia, mutta silti kaupasta hankittu pakko saada Skylanders-suklaakalenteri, on mennyt maamon hartaasti vääntämän kalendaarin edelle. Siksipä tänä vuonna ei tämä marjatta meinaa vääntää lapsosilleen minkään sortin kalenteria, vaan kamut mussuttavat tyytyväisinä pahvilta maistuvaa Hello Kitty-suklaata koko joulukuun.

Mutta koska jonkinlainen kalenteri olisi kuitenkin mukava tehdä, niin ensi kertaa tämän blogin historiassa päätti tämä martta, että olkoon tämän joulun kalenteri sitten blogikalenteri! Ajatuksena on avata luukku jokaisena joulukuun päivänä aina jouluun asti ja luukun alta tullee paljastumaan luovahko tee itse-idea

Tartten silti apuanne toverit, sillä pienen pääkoppani mielikuvitus ei monesti kanna kovinkaan pitkälle. Tämän postauksen kommenttilootaan otetaan vastaan ideoita, ajatuksia, toiveita, ihan mitä vaan. Mitä toivoisit kalenterin luukuista putkahtavan? Koristeita? Kynttilöitä? Kransseja? Lahjoja? Eväsretkiä? 

Antakaatte sormienne lentää, odotan innolla! Ja kiitos!

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

11 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Meillä on just sama! Tänä vuonna ostettiin jo viikkoja sitten Skylander- ja Monster High -kalenterit, siis meidän ekat suklaakalenterit. Ajattelin myös, että ostakoot nyt, en sitten tänä vuonna väkerrä mitään. Katsotaan, pitääkö lupaus.

-Paula

Melina / Minishow kirjoitti...

Ai sunko ideat ei riitä?! En usko kun tätä sun blogia oon kattonu :).

Mulla oli viime vuonna blogikalenteri ja tänä vuonna samanlaisen toteuttaminen se vasta hankalalta tuntuukin kun kaikki ideat meni jo silloin. Luukuista paljastui leivontaa, joulukoristeita, ite tehtyjä namuja, joulukorttikuvia, kattauksia, jouluisia paikkoja,, tytön jouluposeerauksia yms. Jospa siinä olis jotain ideoita.. Eiku lumitykki laulamaan siis ja ulos kuvaamaan!

Idris kirjoitti...

Kranssi olisi kyllä kiva! Olen just miettinyt, että minkälaisen kranssin tuohon ulko-oveeni keksisin, ja teikämarjatan tyyli istuu kyllä yleensäkin meille kuin nakutettu. <3

Unknown kirjoitti...

Hey There. I discovered your weblog using msn. This is a really neatly written article. I will be sure to bookmark it and return to read extra of your helpful info. Thank you for the post. Ill certainly return.

Best Cardsharing Server

Pinja / Pinjacolada kirjoitti...

Oi sun diy-kalenterista tulee varmasti hieno! Jotain pieniä kivoja helppoja yksinkertaisia ideoita -tekaisisit varmasti vaikka jotkut näpsäkännäköiset kynttilämansetit ;) (vai onkohan ne vaaralliset... Mutta ennen kai sellaisia käytti kaikki). Mutta epäilempä, että sun idea-aihio ei riittäis 24:n juttuun :)

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Meillä eskarilainen toivoi Lego-kalenteria ja 4-vuotias juurikin Hello Kittyä. Mä ehkä oon julma äiti, ja yritän väkertää kuitenkin jotain itse, kun ideoita olisi niihin sellaisiin monenmonta.

Sun blogikalenterista voisi löytyä vaikka joitain ideoita helppoihin tee-se-itse muistamisiin (vaikkapa kerho- ja eskaritädeille) :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Niin nätit kuvat että!! <3

Asta kirjoitti...

Mie ainaki tarvisin uusia kuusenkoristeita, siis ite tehtyjä. En yleensä tykkää kaupasta löytyvistä, vaan ite väkerretyissä ja etenki lasten tekemissä on sitä jottain! :)

Peurankello kirjoitti...

Hip hei, mulla on sellainen vanhoista porsliinilautasista ja kupposista liimaten koottu kerroksellinen leivosteline. Siinä voisi olla idea yhdelle päivälle, jos ideoista on pulaa. Kupposseuralaiset sitä ihastelevat ja kyselevät, miten tehty.

Rillirousku kirjoitti...

Paula: Meillä kans piti saada Hello Kitty ja Skylanders samantien, kun ne putkahti kauppoihin. :D

Melina: Totta puhut! Kummasti kun oikein istu alas, pisti pinterestiin oikeat sanat ja inspiroitui, niin johan alkoi ideoita tulvimaan! :) Kiitos kun luotat mun kykyihin! :D

Lotta: Meitsipä koittaa kehitellä jonkin makosan kranssin, meilläkin ovi huutelee tyhjyyttään. :)

Nina: :)

Pinja: Kynttilämansetit! Ne oli sillon niitä tekoruusuviherjuttuja ja muita ällötyksiä, sillon 90-luvulla. :D Mutta voishan semmoset nätitkin olla olemassa, jos vaan ideois! :)

Viivi: Idealistassa on tällä hetkellä 25 ideaa, joista toivon mukaa suurin osa menee työstöön. Joten katotaan. ;)

Pieni Lintu: Kiitos!

Asta: Mullakin on tässä ideana, että lasten kanssa yhessä suunnitellaan ja tehdään. Muutama idea onkin tullut ihan suoraan lapsilta, kuten vaikkapa kalenterin ensimmäinen luukku. ;)

Peurankello: Voi, ne on ihania! Oon koittanut bongailla kirppareilta kuppeja ja lautasia sitä varten taannoin mutta ei onnistanut. Nyt voisinkin ottaa idean taas käsittelyyn. :) Kiitos vinkistä!

Sanna kirjoitti...

Täällähän on aina vaikka mitä ideoita!

Joulukalenteriin olisi kiva saada myös aineettomia ideoita, kuten sellaisia, että mitä tehdä lasten kanssa yhdessä. Olen kotona pian 2-vuotta täyttävän pojan kanssa ja varsinkin oikein sateisina päivinä loppuu ideat kesken siitä, mitä tehtäisiin yhdessä.

Toki möys kaikenmaailman DIY-ideat ovat tervetulleita!