11/06/2013

Aurinko lasissa.
Ja ulkona sataa, myrskyää oikein. Sähköt vilkuttavat siihen malliin, että kohta taidetaan kaivata taas kynttilätoverien hellää lepatusta. Aamulla kuitenkin oli valoa edes pikkasen, jotta sai muutaman otoksenkin räpsäistyä.

Eilen vietimme armaitten sisarusteni kesken pienimuotoisia Halloween-naamiaisia hieman jälkijunassa. Lapsille on mukava järjestää pientä illanviettoa, kun ovat suloset niin pienestä niin onnessaan. Kuten vaikka siitä, että punainen limppari onkin yhtäkkiä noidan verta ja sämpylän yrttivoi peikon räkää. Tänään on kuitenkin kaaos nujerrettu, ainoastaan viirinauha sai jäädä tuomaan juhlan tuntua kolean kelin keskelle.

Tämä marjatta on ihan älyttömän ilonen siitä asiasta, että talosta löytyy vihdoin, pitkällisen etsinnän jälkeen hartaasti huokailtuja laseja! Toisen roska voi tosiaan olla toisen aarre. Nuo lasit ovat meinaan siinä määrin tärkeitä tämän talon maamolle, että niistä juodaan vain luvan kanssa ja silloinkin vain silmämunat kuivina vieressä tarkkailevan marjatan valvovan katseen alla.

Jään odottamaan sähkökatkosta. Hyvää yötä, kauniita unia.

8 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Voi kuinka Nostalgiset lasit olet löytänyt.

Meillä lapsuudenkodissa ollut nuita Pioni-laseja tuossa samassa koossa ja muutamat vielä isompina, sellaisina jättikokoisina.

Kuinka Nappula voikin olla noin samaa sävyä keittiönpöydän kanssa :) ?

Kristiina K kirjoitti...

Nappulaa ja pöydän väriä ihastelin minäkin ensimmäiseksi. Sitten luin noista laseista: onko joku tosiaan luopunut noin hienoista laseista noin vaan. Ihanat, kertakaikkiaan.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Meilläkin löytyy noita Pioni-laseja...:)

Unknown kirjoitti...

Pionit on kyllä hienoja!

phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä kirjoitti...

Mun vanhemmilla on muutama noita laseja eriparisina ja hylättyinä. Ottaisin itselle, jos olisi isompi satsi, mutta muutamalla ei oikein tee mitään.

Voisin pistää tulemaan vaikka postikulujen hinnalla, jos haluatte pari lisää varastoon? Tai jos on joskus käyntiä pk-seudulla, voin luovuttaa ne.

Pistä mailia, jos innostut:
ilmansinuaolenlyijya@icloud.com

Kaarina kirjoitti...

Voi itku, nyt jäi harmittamaan. Tulin juuri kirpparilta, missä oli 5kpl noita laseja vaaleansinisenä muistaakseni 30e. Kauniita ovat, joudun ehkä lähtemään ajelulle nyt...

Onnen Omenia kirjoitti...

Minä myin juuri vähän aikaa sitten Kirrin Silinteri - kirppiksellä pari kappaletta samanmoisia laseja, mitä lie mummon perintölaseja :) Kahdella ei paljon mitään tee ja laseja löytyy jo muutenkin omastakin takaa :)

Rillirousku kirjoitti...

Ilona: Oo, haaveilen Pioni-kannusta, en tosin tiedä onko semmosta olemassakaan. :) Nappula on kyllä melkosen osuvasti just samaa sävyä kun pöytä. :D

Krisse: Toisen ruma on toisen aarre, onneksi. :)

Irmastiina: :)

Jonna: Ne on! Jotenkin niin ajattomia, vaikka onkin tuommosia kuviollisia.

phocahispida: KIITOS! :)

Kaisuli: Kävitkö ajelulla? :)

Onnen Omenia: Niin se on, että parikolme on vaan tiellä, pitää olla koko sarja. :)