11/04/2013

Deniminsininen Vincent-torkkupeitto
Monikäyttöinen Block-pöytä
Messinkiset Knobs-seinäkoukut
Termoskannu Stelton
Mustapippuri-kurjenpolvi vartalovoide
Kuparinen valaisin
Sementtinen Tube-maljakko

Iskälle.
Viikonloppuna tavattiin vanhjoja ja uudempia ystäviä Gloria Blog Awardseissa ja taputettiin kämmenet hellinä heille, jotka tänä vuonna voiton kotiin veivät. Lukijoiden suosikkisisustusblogiksi äänestettiin tänä vuonna herttaisen Suvin Valkoinen Harmaja-blogi ja voitto meni juuri sinne minne se kuuluukin! Onnea Suvi!

Seuraava juhla kolkutteleekin mukavasti jo nurkan takana, kun 10.11 juhlitaan isiä ja pappoja. Mattimyöhäinen ei ole suonut montaakaan ajatusta päivää kohtaan, enkä välttämättä ole ainoa. Suvin blogista nappasin idean etsiä omia suosikkejani iskän pakettiin käärittäväksi. Saattaa olla, että mamma itsekin ottaisi jonkun näistä ihan mielellään, joten ihan hivenen saattaakin osittain olla oma lehmä ojassa. Mutta löytyypä paketista sitten mitä tahansa, niin iloinenhan se isukki on joka tapauksessa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Uuuh, miten upeita juttuja, kyllä noista mammakin löytäisi itselleen lahjat :)

Viena kirjoitti...

Olipa kerrassaan hauska nähdä ja rupatella perjantaina! Tosin mä saatoin rupatella vähän liikaakiin, joskus se on mun tapa purkaa pientä hermostuneisuutta ;) Toivottavasti törmäillään uudemmankin kerran!

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Mahtava idea kääriä miehen isänpäiväpakettiin jotain sisustushaaveita tai hienouksia!

Ihanan kollaasin teit. Voisin ottaa kaiken.

Ilona

Rillirousku kirjoitti...

Kotilan Riikka: No tottavie löytäis. :D

Wikkw: No oli! Pitääpä ihan ajan kanssa kunnolla nähdä joku kerta. :) Eläkä huoli puheripulista, kyllä paljon kanssa aina pärjää. :D

Ilona: Täällä asuu jonkin verran sisustamisesta kiinnostunut mies, mielipiteitä on ainakin. ;)