11/10/2013

Rakkaudesta.
Tänään on isien päivä. Kaikki me onnekkaat, joilla on maailman paras isä. Kuinka tärkeää olisi useammin pysähtyä kiittämään kaikesta siitä hyvästä, jota lähimmäisiltämme saamme. Sanoa kiitos ja rakastan sinua.

Tänään on isien päivä. Aamulla kakkupohja muuttui liiallisen jauhointoilun seurauksena frisbeeksi, mutta se ei ole tärkeää. Tärkeää on hetket läheisten kanssa. Pihasaunan lämmitys, lasten nahinointiin puuttuminen, halaus, kiuasmakkara lounaaksi, saunan jälkeen isänpäiväkahvit ja suklaapala puhtain käsin. Se on tärkeintä, olla yhdessä.

Tänään kuulimme surullisia uutisia. Kunpa muistaisimme, että elämä on tässä, tänään ja nyt. Meillä on jo kaikki hyvä, muuta ei tarvita. Kunpa muistaisimme elää jokaisen päivän niin kuin se olisi viimeinen. Kiitollisuus ei maksa mitään. Tärkeintä on rakkaus ja avoin sydän. Tärkeintä on kysyä miten olet jaksanut. Hyvä palaa aina takaisin. 

Tämän isänpäivän kynttilät tuokoon valoa ja toivoa heille, jotka sitä tällä hetkellä eniten tarvitsevat. Ollaanhan tukena toisillemme.

Kiitos tästä päivästä. Kiitos.

5 kommenttia:

A-R kirjoitti...

Ihanasti kuvastit ja kirjoitit,samoja fiiliksiä ja ajatuskia täällä.
Olen kiitollinen,siunattu,onnellinen.
Ihanaa viikoa sinulle!

Pirunpaskan Rinsessa kirjoitti...

Kauniita kuvia. Ja kaunis kirjoitus. Kiitos.

Leena kirjoitti...

<3

anna kirjoitti...

Kaunista ♡

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos teille <3