10/25/2011

Uusi viikko.
Launtaina toisen pakertaessa remonttia iski meikämatamiin sen verran paha tylsyys, että tuo mainittu emakko päätti tyttärensä ihan välttämättä tarvitsevan kolmannen villatakkinsa. Tuosta neulomisesta on tullut tälle martalle tässä syksyn aikana sen verran suuri pakkomielle, että jos jotain ei ole puikoilla kesken, niin ilmaantuu jopa jonkinsortin pakko-oireita, joista mainittakoot vaikkapa lankakorin jatkuva penkominen sekä levottomat kädet.

Takki syntyi melkoisen suuresti omasta päästä eikä se jää huomaamatta. Kävi nimittäin niin, että tyttäreni jäi valitettavasti ilman kolmatta takkiaan kun taas tuon mainitun isoveli sai toisen takkinsa tälle syksyä. Takista tuli muutenkin melko vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun mutta se nyt ei ole tässä talossa mitään uutta, joten olkoot. Pääasia on, että matami saa neuloa. Lieviä oireita on jo ilmassa mutta onneksi seuraava projekti on jo selvillä, jotta vieroitusoireet saadaan pysymään hallinnassa.

Makuuhuoneessa on sen verran edistystä, että joskohan jo ensi viikolla pääsisi maalaamaan. Ja sitten kun pääsee niin kuulkaa - silloin ei muuten neulota. Maalaaminen on tässä remontissa ollut tähän asti tämän martan vastuulla ja niin olkoot jatkossakin.

22 kommenttia:

Anu kirjoitti...

suloinen elian!!

LauraQ kirjoitti...

Suloisesti hymyilevä hurmuri on ilmeisesti tyytyväinen villatakkiinsa ;)

Enni kirjoitti...

Hei tehtäiskö sellanen sopimus et meidän tytötkin tarvis villatakkeja niin ettei sulle tulis liikaa noita vieroitusoireita niin SAAT neuloa myös niille..:) Mummin ei tarvis sitten.

No ei siis muuta kun ihan superhieno tuo takki! Ihana!

zalla kirjoitti...

elä sano et oot muka ite tehny tonki paian, ei moro sanon mä :D toiset ne osaa, wow! :)

Onneli kirjoitti...

Taudinkuvasi on neuloosi :D

Virpi kirjoitti...

oooh,noita värejä.Ihana takki!

Hansu kirjoitti...

ihan huippu!
tuo mania iskee aina syksyisin..samalla rantautuu migreeni, jonka takia puikkojen kilisyttäminen on pakko siirtää taas seuraavaan syksyyn.:/
jatka sää munki puolesta!!

jossu kirjoitti...

Ja muka vinksin vonksin tuo Elianin neuletakki..elä kehtaa kuomaseni! Sehän on ihan valtavan hieno! :) Neulontavimma on myös saanut otteen tästä matamista, muuta ei malttas tehäkkään, mutta eihän se haittaa. Nimittäin talvella ei sitte palele!

Henni kirjoitti...

Näyttää kyllä toositoosi kivalle, että ei kyllä mitään vinksinvonksia huomaa. Kerrassaan upea!

Anni kirjoitti...

Niin söpö poika! Pistäpä postiin, niin otan omakseni.

Riina kirjoitti...

Nyt kuule jo sanattomaksi vetää.. ei voi kun ällistellä tota sun innokkuutta neulomiseen, ja tähän nimenomaiseen villatakkiin...!! Pura kuule intosi myöskin muihin tuotteisiin niin vaatetat teidän koko perheen ennen pitkää ;) Tai koita väsätä tämä takki miekkosellesi esmes.
Ps. Kuin kauan teet yhtä takkia? Näyttää joka päivityksessä olevan uusi, joten päivässäkö..? :-) Oot kyllä reipas!

Maya kirjoitti...

herttanen neule. ja herttanen poika.
ei yhtään vinksin vonksin eikä heikun keikun vaan todella hienoa jälkeä. oo vaan ylpee tuotoksistas! kaikki neuleesi ovat olleet mieleeni. ja koska kehumaan aloin :) niin kehun urakalla, kirjoitustyyliäsi. se on niin hauskaa luettavaa että siihen ihan jää koukkuun ja odottaa oikein innolla uusia postauksiasi. ja matami-sana saa aina hymyn huulille :) oot veikee kirjoittaja!

Susanna kirjoitti...

Nappasin kuvasta korvapuustit-ohjeen. Jos vaikka ehtisi viiikonloppuna tekemään.

Ihanan pirteä neuletakki!

Minulla on myös tällä hetkellä omituinen tarve puikottaa lankoja jokaisella liikenevällä minuutilla. Pitääkin ottaa innosta kaikki irti, tiedän kokemuksesta että kohta en taas halua puikkoja nähdäkään:)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille viesteistä! Viikko vierähti mukavasti reissussa, vastailen illemmalla kysymyksiin ja kiitän takin puolesta. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ha! pakko jättää kommentti!
Näin ihan jo untaki tästä blogista. tai oikeastaan sinusta ja teidän kodista jossa sain kierrellä. Ihmettelin siinä ääneen, että onpa tilaisuus päästä "blogijulkkiksen" kotiin! Ja siinä pohdittiin oletko sinä se "julkkis" vai sun blogi :DD
Kiitos siis, että sain vierailla teillä, oli se vaan erinäkönen talo mitä näissä kuvissa :D hih!

-YR

Rillirousku kirjoitti...

Anu: Niin munstaki. :)

Laura: On sitä pidetty, vaikka sekin on kuulema semmonen "kutitustakki". ;)

Enni: Kiitos! Toki, jos hinnasta sovitaan. ;D

Zalla: No moro sullekin Rouva! :D

Onneli: Voipi olla. ;)

Virpi: Takki kiittää. :)

Hansu: No voi hö. :/ Ei mukava lain! Toivotaan että pääset siitä eroon ja kunnolla koukkuun. :)

Jossu: Kiitos! Kuulepa toveri, ei kuvassa ihan näy ne, mikä on vinksin ja vonksin. ;)

Henni: Kiitos! Vinksinvonksin on se, että takin piti olla kokoa 86 niin tulikin 104. ;) Raidatkaan ei ihan kohtaa mutta ei välitetä. :)

Anni: Aiai, ei raski! :D

Riina: Kiitos ystävä hyvä! Tämä takki on kyllä ehkä vähän vieny mennessään. ;) Mutta aikuisten kokoon ei kyllä hermo (eikä rahat) riitä. :) En toki päivässä missään nimessä. Tuo takki tais olla nopein kun paksusta langasta paksuilla puikoilla mutta kyllähän niihin aina tunteja hurahtaa. :)

Maya: Kiitos viestistä! :) Takki on livenä vähän sinne ja tänne kallellaan mutta olkoot, kyllä se meille kelpaa! :)

champagne: Kiitos! Ja ole hyvä ohjeesta! :)

YR: Ha, kiitos viestistä! :D Se on kummallista mistä unet tulee. Oon itekin moneen kertaan nähnyt tutuista blogeista ja niitten pitäjistä unia, mitä oudoimpia. Aamulla ihmetyttää. :) Vaan eipähän ainakaan oo tylsää öisin. ;D

Pinja kirjoitti...

Ihana neule! Ja nyt on pakko alkaa leipomaan korvapuusteja. Huomenna ostamaan hiivaa siis :)

Rillirousku kirjoitti...

Pinja: Kiitos! Puustit on parhautta. :)

BH kirjoitti...

Heippatihei!

Tulin sanomaan moi ja kehumaan noita sun tekemiä villatakkeja, ja sun blogia. Fanitan kympillä molempia! :) Kyylään minkä ehdin, hahaa ;) Ei mulla tähän hätään muuta!

Rillirousku kirjoitti...

Beada: Heissan! Kiva kun jätit viestin, saa kyyliä ihan vapaasti. :D Lähehän ostaan lankaa niin opastan sut villatakin vääntöön. ;D

BH kirjoitti...

.. tossa mulla on purkissa lankaa, ja jonkin sortin huivin tekele, liekö tulee valmista ikinä. "Ei oo aikaa", mikä mahtava tekosyy :) Väsää sinä villatakkeja ni minä tyydyn vaan ihailemaan niitä! Ok? ;)

Rillirousku kirjoitti...

Beada: Tekosyy hyväksytty.. ehkä. ;) :)