10/16/2011

Tämä on niin syksyä.
Tämä, että retkellä ollaan lähes joka toinen päivä ja tämä, että silmäpusseilla pystyy kantamaan maitolitraa.

Viime yönä tätä nykyä varsin hyvin nukkuva yksivuotias ei tahtonut nukkua. Aamun jo lähes valjetessa oli vanhempien poskille ilmaantunut harmahtavat pussit ja otsaan pari ryppyä lisää. Hermoja ei ollut vähään aikaan näkynyt mailla eikä halmeilla. Aamulla oli välttämätöntä lähteä retkelle, että jaksoi tämän päivän suhteellisen kunniakkaasti iltaan saakka.

Retkipaikka oli vanha ja tuttu, ei suota näkyvissä tällä kertaa. Kalliolta löytyi ravun saksia ja nelivuotias laski lehtiveneen laineille. Kyllä se ehottomasti on syksy, kun oivaa retkeilysäätä miettii. Eikä haittaa vaikka ei paistaisikaan.

Kello näyttää yhdeksää, pienten lasten vanhempien on aika painua unten maille. Näitä silmäpusseja olisi meinaan aivan turha yrittää ujuttaa käsimatkatavaroina lentokoneeseen.

8 kommenttia:

heidi. kirjoitti...

Ihanan reippaita retkeilijöitä! Ihan hävettää oma saamattomuus ulkoilmailun suhteen. Voivoi.

Silmäpussienpienennyspuhalluksia täältä!

KERRY kirjoitti...

Hei, haluan vain sanoa, että minä todella rakastan blogiasi! Yritän ja lukea sitä kautta Google Translate, mutta käännös ei ole suuri, joten en vain nauttia kuvien sijaan. Sinulla on kaunis koti ja perhe:) Toivottavasti oli mukava syksyinen viikonloppu (ja että saat nukkua tänään ... Tiedän miltä sinusta tuntuu) :)

LauraQ kirjoitti...

Kuka ikinä keksikään retket, on nero.

zalla kirjoitti...

"Kello näyttää yhdeksää, pienten lasten vanhempien on aika painua unten maille." mitää?? miks kukaa ei oo kertonu mulle et mun pitäs olla tollon nukkumas? eheei, ei tulis kuuloonkaa et sitä koskaan ois toho aikaa lähellekkää nukkumas.. pitääpä ottaa tavotteeks joku ilta yrittää tota :D

näyttää mukavalta noi retkikuvat, aivan liian harvoin ite selvii lähteen retkille..

Nonna kirjoitti...

Naureskelen täällä sun Muija-päiväpeittopostaukselle. Ihan uniin on muija päässyt. Loppu hyvin joka tapauksessa.

Paikallinen Fida möi muuten noita Sarviksen muovimukeja ilman kahvaa hintaa 5e/kpl. Aika muheva hinta vai mitä? Eivät lähteneet mukaan (äitini kaapeissa niitä on odottamassa...).

Tsemppiä silmäpussien kanssa!

Rillirousku kirjoitti...

Dooda: Elä sinä mittään häpiä, huomena vaan retkelle siitä! :)

Laura: Hän on. :)

Zalla: Arvaa vaan onnistuuko täälläkään? ;) Ei edes sillon, kun edellinen yö on valvottu. Joskus repästään ja mennään?! :D

Nonna: Täälläkin on SPR:llä just saman hintasta tavaraa, oikein hävettää niitten puolesta kun siellä käy. Onneksi kaikki paikat ei ryövää kansalaisten viimesiä roposia ilmaseksi saadun tavaran avulla. :)

Rillirousku kirjoitti...

KERRY: Hi, thank you very much! Oli mukava kuulla! Kiitos! :)

hanka kirjoitti...

tutut kumpparit teidän pienimmällä.kuusi vuotta sitten ostettiin kenkäkauppiaan entinen talo ja noita pieniä kumppareita löytyi uusina punaisia ja yhdet tuommoiset mustat:)täälläkin välillä silmäpussit roikkuu ties missä.kivan näköistä retkeilyä:)