10/04/2011

Villatakin uudet seikkailut, osa 1.
Lupasin viime viikolla, että tällä viikolla heitetään puikot korin pohjalle ja keskitytään välillä totisemmin remontoimiseenkin. On täällä silläkin saralla edistystä tapahtunut; alakerrasta on purettu eräs turhalta tuntunut tila ja makuuhuone on nähnyt paneelia ja pakkelia. Hidastahan tuo on ja niin äärettömän sotkuista, että ei siitä järin innosta kuvia räpsiä.

Puikot ovat nyt toistaiseksi korin pohjalla mutta lauantaina sai tämä martta pakkomielteen siitä täydellisen keltaisesta villatakista, joka jo ensimmäisestä piti tuleman mutta ei tullut, kun oikeaa sävyä ei oikeassa paksuudessa tuntunut löytyvän. Niinpä tämä kolmas takki syntyi huomattavasti paksummasta langasta ja niin omasta päästä, kuin vain voi. Pikkasen sietäisi tuon tyttösen kasvaa paksuutta, että olisi ihan niinku just passeli. Onneksi tulee vielä kevät ja syksy ja taas kevät, kyllä se vielä joskus tulevaisuudessa istuu kuin hanska. Nyt mennään löysäillen ja kelpaa se niinkin.

Juuri tällä hetkellä elämässä on sellainen hauska tilanne, että vuorokauteen toivoisi lisätunteja ihan vain siksi, että saisi tehtyä ne lukuisat suunnitelmat, jotka mielessä pyörivät. Aina ei ole näin onnellisesti, sillä on myös aikoja, kun ei pyöri yhtään mikään. Ja se ei ole mukavaa lainkaan. Niinpä nautin tästä virtapiikistä ja lähden maalaamaan. Mukavaa tiistai-iltaa kuomat!

17 kommenttia:

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

heitäppä tänne pieni pala sitä virtaa! just oottais sata hommaa ja ei oo energiaa yhtään. Paljon mielummin istuis tässä ja kattois muiden kauniita koteja ja söis mässyä kuin kääntää selkänsä ja koittaa raivata tätä ainaista kaaosta.

Niinu kirjoitti...

Toi villatakki on täydellinen! Väri ja malli,wau!

Kirpparikeiju kirjoitti...

Onpa vain kertakaikkisen sievä neuletakki! Osaisinpa itsekin:)

nilkkulotta kirjoitti...

Mä oon aina fanittanu nitä, jotka osaa neuloa! Nyt oot mun idoli, sillä mä en kans oo saanu valmiiksi koulun kässän tunnilla muuta kun yhen esiliinan nelosluokalla ja TÄMÄ ON TOTTA!

Se on varmaa jotenki niin, että ne jotka kehittyy myöhemmin, ni niistä tulee superhyviä! :D Ennen ku täytän 30, aijon saada kaulaliinan tehdyksi!

Enni kirjoitti...

Toveri, juurikin samainen tilanne täällä! Tuon vuorokausijutun kanssa siis, niinkun sunnuntaina puhuttiin!

Toimitaan siis nyt kun on energiaa ja jostain kumpuaa sitä puhtia!!

Salla kirjoitti...

Huokaus pääsi! Ihana nuttu.

Rillirousku kirjoitti...

myyrä: Pistin palan postiin. ;) No mutta kuule, ei mullakaan mihinkään kaaoksen hallintaan energiaa riitä vaan just siihen kaikkeen muuhun. :D

Niina: Väri oli juuri se syy, miksi toisen takin tyttärelleni tälle syksylle väänsin. Kyllä keltasessa kelepaa!

Kirpparikeiju: Nyt tulee se perinteinen: Kyllä sää osaat jos määki! On oikeasti totta, että tuolla ohjeella takin osaa kuka vaan. Kiitos! :)

Lorsson: Voi Looda! Kun sää tietäsit kuin helppo tuo on, niin alkasit samantien tekemään, uso mua! Tuon helpompaa ei voi olla ja kaikkea oppii jos vaan tahtoo. Että pistähän se kaulahuivi nyt vaan kehiin niin päästään takkeja vääntämään. ;)

Enni: Totta turiset toveri armas. Annetaan palaa, kohta taas maataan sohvalla lamaannuksen kourissa! :D

Riikka kirjoitti...

Suolaa haavoihin siellä sirottelet! Aivan upea tämäkin villatakki! Miten sää ehdit näitä väsämäämään!?

-Riikka

Piksu kirjoitti...

Todellakin täydellisen keltainen takki! Tuo on ihan mun tämän syksyn lemppariväri! Kunpa osaisin itsekin neuloa jotain tuollaista...

Rillirousku kirjoitti...

Salla: Nuttu kiittää!

Riikka: Kiitos! Tämä oli kohtuullisen nopea tehdä mutta sanoisinko, että joka välissä vähän ja varsinkin öisin. ;)

Piksu: Sama täällä. Harmillista, että perusmarketeista ja putiikeista ei tunnu löytyvän tuota samaista sävyä ohuempana versiona. Pitäis koluta nettikaupat sen toivossa. :)

Tiina kirjoitti...

Että mitähän lankaa käytit tuohon täydellisen väriseen? Inana!!

Tiina kirjoitti...

Ahhah, löysinkin jo vastauksen notta Kelosta kudoit, no ilmankos olikin niin täydellisen ihanan väristä lankaa. ;)

Tiina kirjoitti...

Niin ja siihen ohuempaan, että Maija-lanka on aikalailla saman väristä kukertavaa keltaoranssia!! Gjestal(kohan) se merkki oli.. yhet villasukat tein siitä vähän aikaa sitten, ja se on semmosta seiskaveikkaa vähän ohuempaa, novitan nallea vastaavaa.

Tiina kirjoitti...

http://www.lankatalo.net/product_details.php?p=121

No niin eiköhän tää nyt jo riitä.. ;)

Rillirousku kirjoitti...

Tiina: Kiitos viestEistä ja vinkistä! :D Oon neulomislakossa mutta sitten kun taas uskallan ottaa kutimet esiin niin meinaan tarkistaa tuon osotteen. ;)

JULIA. kirjoitti...

Tänne yksi keltainen nuttu koossa 36. Kiitos!

Rillirousku kirjoitti...

Julia: Hih. Ei muuta ku pistät neuloen! ;D