10/31/2011

Joulu tulee.
Huomasin pari päivää sitten hyräileväni joululauluja, eikä edes ahdistanut. Näemmä tämäkin martta on vihdoinkin pääsemässä irti siitä ajatuksesta, että vielä on ihan kesä.
Eilen köreksimme armaan sisareni keralla vähän matkan päähän joululahjaostoksille. Niin se vain kuulkaat on, että kaikki muut paitsi itsetehtävät joululahjat on tälle vuodelle ostettu. Niin, paitsi ne yksivuotiaan nukenrattaat.

Tänään meillä vallitsi leppoisa sekasorto, kun yhdeksän lasta pisti menemään leikkien tahi muuten vain kiljuen. Kaksi pienintä tosin taisivat olla vieraskoreita, sillä kääryleet olivat varsin leppoisalla tuulella. On ilo omata tovereita, jotka noin vain lyhyellä varoitusajalla pääsevät arkipäivää ilostuttamaan. Kiitos heistä.

Tänään oli maanantai mutta silti aivan herttasa päivä enkä totisesti aio mennä keräämään leluja olohuoneen lattialta. Alkakoot tiistai siitä, mihin maanantaina jäätiin.

10 kommenttia:

Tint kirjoitti...

Hei, mistä tuo teidän hylly (ylin rivi, oikeanpuoleinen) on? Samanlainen olisi hakusessa omaan keittiöön :)

Maya kirjoitti...

Hienoa, ei tule sit kiirus joululahjojen suhteen.

Mä tääl tuskailen Kelo-villatakin äärellä. Ihastuin ja innostuin sun aikasemmasta postauksesta, josa oli kuva isoveljestä upea takki päällä. Ajattelin apinoida hiukkasen. Olen tihrustanut kuvaa, vähän väliä, mutta en vaan ymmärrä miten oot saanut hupun siihen kii ja onks tosa olkasaumaa olleskaan. Mä viel huomena koitan ymmärtää, jotta työ ei joutuisi keskeneräisten kasvavaan pinoon.

TiiJa kirjoitti...

Arki on taidetta :)

Mua rupes kiinostaan ne teidän lasten joululahjat..sää voisit heittää jonku idiksen? :)

Nonna kirjoitti...

Teillä on tosi kivan näköistä, vaikka vähän kamat levälläänkin!

Paljonkom teillä on muuten neliöitä? Ja oletko niin onnekas, että sulla ei ole mitään romupinoja, vai onko teillä reippaasti säilytystilaa?

Utelias-Ulla täällä vaan...

Anonyymi kirjoitti...

Olen kesästä saakka seuraillut sun juttuja. Niin ,mukavasti, rempseästi kirjoitat. Sulla on virtaa enemmän kuin pienessä pitäjässä. Ja hyvin sat kanavoitua kaikkeen kivaan sitä. Ja varmaan siinä sivussa hoituvat sitten ne pakolliset vähän tympeämmätkin hommat? Näin luulen.

Rillirousku kirjoitti...

Tint: Heissan! Hylly on Ikeasta. :)

Maya: Olkasaumat löytyy kyllä, sieltä mistä pitääkin. :) Huppu on tehty poimimalla kauluksen ympäriltä silmukat puikolle. Siitä neulotaan tavallaan neliö, joka sitten yläreunasta neulotaan yhteen, josta syntyy huppu. Ihan viimeisenä neulotaan huppuun reuna ja nappikaistale. Jos et tuosta taannoin julkaistusta neuleohjeesta pääse kärryille mitä tarkotan, niin varmaankin netistä jostain löytyy parempaakin ohjetta. Tsemppiä, elä luovuta vielä! :)

TiiJa: Joululahjat menee lienee kunkin kansalaisten omien toiveitten mukaan. Me hankitaan lapsille kummallekin vaan yks joululahja, sama on ollut aiempinakin vuosina. Tänä vuonna se on pojalle rattikelkka ja tytölle nukenrattaat. :)

Nonna: Säilytystilaa kyllä piisaa, jopa liiaksikin, mutta tavarapinoja löytyy myös, usko pois! :) Ne ei oo ehkä mitään silmää miellyttävimpiä, joten en kuvaa niitä tänne. ;) Neliöitä on riittävästi, yli 200.

Anonyymi: Kiitos! Kukapa ne tympeämmät hommat lapsiperheessä tekisi, jollei vanhemmat? Välillä tehdään heti ja välillä vähän ajan päästä mutta kyllä ne hoituu. :)

Irene kirjoitti...

I'm so happy I found my way here. I love your home and your photos are so nice! Many greetings from Vienna.

hanka kirjoitti...

tosi kivan näköistä on kun lapset leikkinyt.se ei ole sotkua vaan elämän jälkiä.Mahtava homma jos olet saanut joululahjat jo hommattua.Minä yhdet paidat teetin siskolla tytöillemme.pikku hiljaa pitää niitä hommata ja itsekin tehdä jotain.

Lilla kirjoitti...

Hei mä niin tykkään tuosta keltaisesta pipon alusta ;D

Hmm.. Pöllin tuon uusimman kupin sulta.

Millon haluut sen takin?

Rillirousku kirjoitti...

Iren: Thank you! :)

hanka: Nimenomaan, leikki on lasten työtä. :)

Lilla: Itseasiassa se on valmis jo mutta... ;) Minkä takin?