11/02/2011

Tyynyjäkin voi rakastaa.
Tämän martan mielestä tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa. Ne voivat olla neliskanttisia, pyöreitä, vetoketjullisia tai ihan vain raakasti kiinni ommeltuja. Pääasia on, että niitä on paljon ja se, että niihin kyllästyy nopeasti, joten niitä saa vaihdella alinomaa. Uusin sydänystäväni on tuo pyöryläinen.

Eihän tämä elo ihan silkkaa ruusuja ja tyynyjä ole, vaan toisinaan tarttee arjessa vähän murehtiakin. Ja siivota, sillä ilman sotkua ei ole elämää. Olisi luonnonvastaista, jos lapsiperheessä ei vallitsisi tietyin väliajoin jonkinsortin kaaos, pieni taikka isompi. Tämän possulanperheen kaaosta pääsee tiiraamaan klikkaammalla tästä, josta löytyy näkymiä monen muunkin blogin siivottomaan todellisuuteen. Kiitos Riikalle oivalluksesta ja tästä lauseesta: "Olen vain sen verran esteetikko että mielummin jaan kodistani siistejä ja kauniita kuvia, paloja sieltä täältä, sillä eihän tätä blogia muuten kukaan edes jaksaisi lukea."

Erästä Juba Tuomolan  sarjakuvasankaria lainaten tahtoisin myös todeta: Älä pingota Paavo, ota viinirypäleitä! Ei sisustamista ja kotia kannata ottaa liian vakavasti, sillä oikeasti tärkeää on aivan muut asiat.

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi miten hauskoja ja piristäviä oli noi realitykuvat, kävin kattoos. Siellä oli kommentteja, että pisti siivoomaan.. mut päinvastoin ne rentoutti ajattelemaan, että oikeesti kai aika harva koti on sellanen mitä blogeissa annetaan ymmärtää. Ihanaa totuutta noi kuvat!! (ja hiukka säälitti se koiranomistaja, joka joutui siivoomaan ne untuvat.. =D)

Tiinakaisa kirjoitti...

Tyynyjä rrrrrakastan minäkin. Sohva sais olla täynnä tyynyjä ja niihin voisi kaivautua, MUTTA miehen mielstä kolmekkin on jo liikaa ja nostelee ne iltaisin pois.. Juu, tuo Riikan reality-oivallus = mahtavaa = elämää :)

Satu kirjoitti...

Tyynyjä ei tosiaan ole liikaa. Olen viime kuukausina hamstrannut ison läjän värikkäitä kankaita, vielä pitäisi ostaa vetoketjuja ja sisätyynyjä.. ja tietysti ehtiä ommella tyynyt, mutta valtavan vatsan kanssa se käy jo vähän hankalaksi.

Suvi kirjoitti...

No mutta, olipa aika lohdullista katsoa noita kuvia tuolta Riikan blogista... :) Että ei me olla ainuita... :D Tyynyt on ihania :)ja miten söpöjä nuo kaksi tuolla korissa :)

Elisa kirjoitti...

Hei Rillirousku!

ihanaa että eksyin jonkun toisen blogin kautta ihastuttavaan blogiisi! Olen selannut blogisi jo läpi ;D Ihana koti, suloiset lapset ja hurmaavan hauska tapasi kirjoittaa arjesta saavat minut varmasti vierailemaan täällä säännöllisesti.

Muuten, pakko mainita, että teidän poika on tasan päivän nuorempi kuin meidän esikoistyttömme! :D