12/24/2013

Joulukalenteri, luukku 24.

Jouluaatto. Pöytä alkaa olla katettu. Pioni-lasit katetaan joulupöytään yhdessä Sanna Manderin suunnitteleman Aatonaatto-liinan, Teema-lautasten ja Sarjaton-servettien kanssa. Ruokailupaikan löytää etsimällä omalla kuvalla varustetun lautasen. Joulun tärkein suupala on rakkaalta ystävältä saatu joululeipä.  Lahjat odottavat varastossa illan kohokohtaa, osa puketeista piileskelee olohuoneen halkotelineessä. 

Tätä blogijoulukalenteria suunnittelessani en täysin tajunnut, kuinka paljon aikaa se tulisi viemään. Epäilin myös, että ideat loppuvat ensimmäisen viikon jälkeen kesken, eikä ajatus kanna loppuun saakka. 

Joulukalenterin tekeminen on pitänyt aivot jatkuvassa ideointitilassa, joka on välillä väsyttävää, mutta ei hetkeäkään kyllästyttävää! Ideoita tuntui pursuavan joka puolelta, joten monia postauksia jäi julkaisemattakin, sillä päivät loppuivat kesken. Kiitos kaikille teille, jotka olette jaksaneet tätä kalenteria seurata, saaneet inspiraatiota ja antaneet palautetta! Tämän myötä joulu on ollut joka päivä.

Tämä on kuitenkin kalenterin viimeinen luukku. On aika rauhoittua ja nauttia joulun rauhasta!

Tunnelmallista joulua teille toverit! 


Hyvää joulua! God Jul! Merry Christmas! <3

8 kommenttia:

eilen tein kirjoitti...

kiitos innostavasta kalenterista! Ihanaa joulua teille!

Enni kirjoitti...

Kiitos ihana <3 ja teille kans rauhallista joulua tätäkin kautta.

Inttu kirjoitti...

Kiitos mahtavasta kalenterista! Joka päivä on ollut pakko päästä tsekkaamaan, millainen postaus luukusta tällä kertaa on putkahtanut! Harmia vain, ettei meillä päin pääse sirkkelöimään. On oikein kädet syyhynneet puutöihin! :D

Anna / Iloni kirjoitti...

Ihanaa joulua! Tuo halkoympyrä on aina vaan niin upee! Alotin blogin tän kuun alusta joulukalenterilla. Hyvin sanottu, tunnelmat ovat melko samanlaiset! Yllättävän aikaa vievää, mutta ainakin jouluntunnelma on korkealla! ;) Ja niin inspiroitunut olo koko joulukuun!
Jos haluaa kurkata blogiin: kotiani.blogspot.fi

Laura kirjoitti...

Heippa, mistä tuo mustavalkoinen tapetti on peräisin? Ihan mahtis :-)

Jutta / oblik. kirjoitti...

Oih, kuinka ihastuttavia kuvia! Jälleen kerran! Oikein mukavia välipäiviä sinne teille :)

Rillirousku kirjoitti...

LAURA: Anteeksi hidas vastaus! :O Tapetti on Marimekon mallistosta, nimeltään Ruutukaava. :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille viesteistä <3