12/12/2013

Joulukalenteri, luukku 12

Huomenna vietetään Lucian päivää. 
Lucia tuo valon pimeyteen, eikä tähän vuodenaikaan voisi sinänsä enempää toivoakaan. Onneksi erinäiset pikkujoulut ja juhlapäivät tuovat piristystä pitkään ja pimeään. Ja vielä enemmän onneksi on kynttilät, joita ilman ei tämä marjatta ainakaan kykenisi talvea ja varsinkin joulunaikaa viettämään! Jo yksi pieni liekki voi tehdä ihmeitä.

Puisia kynttilänjalkoja on kirpputorit ja kierrätyskeskukset pullollaan. Siellä ne töröttävät kuukaudesta toiseen ja odottavat häntä, ken potentiaalinsa huomaisi ja toveriparat kotiinsa veisi. Marjattahan se sitten paikalle töräytti ja nuo muodokkaat toverit kotiinsa vei, sillä ihmisellä ei tosiaan voi konsaan olla liikaa kynttilänjalkoja.

Kynttilänjalat saivatkin näpäkän pienen spraymaalikäsittelyn. Ajatuksena oli kauniisti värkätä niistä monivärisiä, palloa tai raitaa tai jotain muuta kekseliästä, mutta yksinkertaisuus vei taas voiton. Maalikäsittelyn jälkeen nuo kuomat olivat nimittäin niin sympaattisia siinä rivissä seistessään ja aivan henkäilivät onnesta uuden elämänsä alkumetreillä, että minkäänmoinen lisätuunaaminen ei tullut kysymykseenkään! 

Valoa talven pimeyteen!

---

Kynttilänjalat kirpputorilta
Spray-maali Motonet
Lucia-neito omasta perheestä

5 kommenttia:

R // omasohva kirjoitti...

Kyllä pienellä tuunauksella saa ihmeitä aikaan!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis Lucia-neito!
Ja tuo kuusitaulu joka kuvissa näkyy on kyllä hieno...:)

anna kirjoitti...

Kaunis Lucianeito!

Rillirousku kirjoitti...

R: Niin saa! :)

Irmastiina: :)

anna: <3

Ainutlaatuinen kirjoitti...

Upea kuva Lucia-neidistä...upea, upea! tätä jää vaan toljottamaan!