12/21/2013

Joulukalenteri, luukku 21.

Oi kuusipuu. Kävimme kuusivarkaissa, ihan omilla tiluksilla tosin. Nyt lähes jokaisessa talon huoneessa on pikkukuusi ja olohuoneeseen tulee toki aattona se aito ja oikea isokuusi.

Jouluna parasta on piparkakkujen ja glögin tuoksun lisäksi aidon havun tuntu ja tuoksu. Lapset saivat omiin huoneisiinsa pikkukuuset, jotka oli vapaus koristaa haluamallaan tavalla. Tytär on hurahtanut pinkkiin, joten kuusikin puettiin tuohon pirtsakkaan sävyyn. Askartelu sujui tällä kertaa ilman saksia, sillä kolmevuotias itse napsutteli sydämet irti kartongista Fiskarsin kuvioleikkurilla. Sydämet ommeltiin toisiinsa kiinni ompelukoneella ja ripustettiin kuuseen roikkumaan. Pikkukuusen kevyet pallokoristeet syntyivät nekin kuvioleikkurilla ja lopuksi napsaistiin rei´ittäjällä reikä pallon ylänurkkaan, johon pinkki naru pujotettiin. Kaunista ja kevyttä, juuri sopivaa lastenhuoneen pikkukuuseen.

Kuusivuotiaan huoneen kuusi sai harteilleen mustavalkoista, isokuusi taas puetaan kultaan ja valkeaan, joten kuvioleikkurit ovat totisesti olleet kovassa käytössä tässä taloudessa tänä jouluna. Materiaalia ei kannata lähteä kaupasta ostamaan, sillä mitä mainiointa askarteluaineistoa on vaikkapa lahjapussukat, vanhan kirjan sivut ja muu paksuhko materiaali. Mielikuvituksella on taas lupa laukata!

---

Ruskea pullo kirpputorilta
Mustavalkoraitainen paperi on vanha lahjapussi
Muut kuusenkoristeet matkamuistoja


* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta
  Postaus tuotettu yhteistyössä Fiskarsin kanssa

3 kommenttia:

Nova Melina kirjoitti...

Oho mikä yhteensattuma! Käy kurkkaa mun tän päivän postaus. ;D
http://novamelina.blogspot.fi/

Johanna kirjoitti...

Tuo alin kuva on niin ihana!

Rillirousku kirjoitti...

Nova Melina: Haha, olipa aika sattuva osuma! :D

Johanna: Niin on <3