12/16/2013

By Pia´s Home, arvonta on suoritettu.

Tämä arvonta piti suorittaa jo päiviä sitten, mutta onnetar on saanut lepäillä, koska meikämartta pelmusi Kööpenhaminassa tovereitten kera pitkän viikonlopun.

Nyt on kuitenkin onnekas voittaja selvillä ja kenties jo jouluksi pääsee tuo kuoma köllimään ihka uusiin pellavalakanoihinsa. Voittaja on

 Jane
"No ensinnäkin iltasauna, puhtaat hampaat,huulirasvaa,tarpeeksi muhkea tyyny ja lämmin peitto.Yökkärit+ sukat nii ettei nilkat jääy ja sitten tarpeeks viileetä ja raitista ja PIMEÄÄ. Kesällä siis pimennysverhot. Ja tietysti ukko vierellä että on turvallista! :)"


Ensimmäinen joulukalenterin by Pia´s arvonta suoritettiin aiemmin, mutta toinen voittaja ei huuteluista huolimatta ilmoittautunut. Täten arvotaan uusiksi jouluinen esiliina. Arvontakone arpoi uudeksi voittajaksi
Henriikan
"Kaikki tämä valmistelu, joulukalenteri, askartelu, lämpö, valot ja kuusen tuoksu. Kyllä tästäkin taas joulu tulee, ihanaa!"


Voittajat voivat laittaa osoitetietoja tulemaan osoitteeseen kotipalapeli (at) gmail.com, niin laitan tiedot eteenpäin. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!


Arvonta järjestetty yhteistyössä by Pia´s designin kanssa

2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Onnittelut voittajille - nuo on ihania!

anna kirjoitti...

Vai Kööpenhaminassa, oisitte tullu samantien tänne! Mä oisin NIIN halunnu nuo ihanat vuodevaatteet!