7/18/2014

Synttärimuistoja.
Muutama päivä sitten meillä juhlittiin siis nelivuotiasta. Kutsu juhliin oli suurpiirteinen ja avoimehko ja kyllä täytyy todeta, että paljon ystäviä saatiinkin mukaan juhlimaan! Mikä sen parempaa. Synttärisankari huokaili syvältä sydämestä pitkin päivää: "Nämä on ihan parhaat synttärit ikinä". Ja elämänsä ensimmäisistä ihan omista syntymäpäiväjuhlista kun oli kuitenkin kyse, niin huokaus piti myös takuuvarmasti paikkansa.

Maamonsa ei jaksanut alkaa prinsessakaakun vääntöön, toiveista huolimatta. Niinpä edellisenä yönä paistettiin kolme marenkirinkulaa, joiden väliin pursotettiin seuraavana päivänä kermaa. Komeus kruunattiin sitruunamelissan lehdillä, mansikoilla ja suklaalla. Helppoa mutta makoisaa! Kolmion malliset keksit paistettiin levyksi levitettynä uunissa ja pilkottiin, kun levy oli tarpeeksi jäähtynyt. Vuohenjuusto-mansikkasalaatti on ehdottomasti tämän kesän lemppari!

Synttärimuistoista parhaita on aikuisten mielestä ruoat ja lasten mielestä melkeinpä kaikki muu. Temppuilu isoilla kivillä, uusilla legoilla rakentelu, trampoliinilla kiljuminen hiki otsalla.

Nuo lapset ja niitten maamot <3

7 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Paljon onnea söpöselle sankarille! <3 Ihanata teillä ollut!

-piia

sanni kirjoitti...

Tosi kivoja nuo vanerikulmiot <3

Erja kirjoitti...

Ihanat synttärit ja tarjoilut ja sankari.
Ja nuo rusinalaatikot! :)

Mari kirjoitti...

Onpas loistava maljakkoidea, täytyy pistää talteen :). Ja synttärionnittelut sankarille, näyttääkin siltä että ovat olleet 'ihan parhaat synttärit ikinä'. :)

Rillirousku kirjoitti...

Piia: Sankari kiittää <3

Sanni: Ne on! :)

e.h: Rusinalaatikot on onneksi pysynyt ihan samannäköisinä kuin omassakin lapsuudessa. Nostalgiaa. :)

Mari: Maljakkoidea tuli vastaan Pinterestissä ja onpa muuten näyttävä mutta helppo keino juhlien (ja muuten vaan) piristämiseen! :)

Hanna kirjoitti...

Siis VAU mitkä juhlakoristelut! Tuo tarjoilupöytä näyttää ihan todella ihanalta. Ja minäkin laitan maljakkoidean korvan taakse, tosi kaunista!

Rillirousku kirjoitti...

Hanna: Kiitos kauniista sanoista <3 :)