7/11/2014

Käytännöllisiä tuliaisia.
Tämän tekstin kirjoittaja on siinä määrin ihastunut Kööpenhaminaan, että pakkohan sinne oli tällä kertaa viedä loputkin perheestä. Samalla sai myös marjatta itse päästä todistamaan tuota herttaisaa kaupunkia kesäasussaan, aiemmat reissut kaupunkiin kun ovat olleet talviaikaan.

Eikä siitä mihinkään pääse, on se vaan nätti! Sekä kesällä että talvella, mahdottomuus valita kumpi parempi. Pikkubudjetilla reissatessa päätyi matkamuistoksi käytännöllisiä tuliaisia lempparihalpakaupasta, jota ei pysty ohittamaan vaikka miten matti huhuilisi kukkarossa. 

Luonan Kuusiohylly muuntui käteväksi laatikoksi, jossa tuliaiset odottavat tositoimiin pääsemistä. Talon jälkikasvun syntymäpäiviä vietetään piakkoin, joten tuliaisiksi valikoitui pientä ja kivaa siihen tarpeeseen. Eikä tiskikoneellinen ihminen voi koskaan omistaa liikaa tiskiharjoja!

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

No jestas sentään! Oon ihan vallan unohtanut Søstrene Grenen! Se oli mun lempparikauppa Tanskassa opiskellessani - kotona on edelleen niitä pikkukivoja juttuja mitä sieltä halpisopiskelukämppääni silloin sieltä hankin :) Kiitos muistutuksesta!

Rillirousku kirjoitti...

Taru: Kivoja pikkujuttuja nimenomaan! Ja vielä niin halvalla, että oikeen hirvittää. ;) Ole hyvä muistutuksesta! :)