7/31/2014

Koululainen.
Semmonen meillä asuu ihan muutamien päivien päästä. Kieltämättä ajatus koululaisesta tuo ensiksi mieleen muistot seitsemän vuoden takaa, kun toinen oli vielä niin pieni, että mahtui käsivarsille. Nyt kaveri on jo niin hujoppi, että ei mene montaakaan vuotta, että hurahtaa ohi maamostaan. Vaikka pikkunen poikahan se vieläkin on.

Seuraavaksi nousee tietenkin mieleen se tosiasia, että eihän siitäkään vielä montaa vuotta ole, kun koululaisen maamo kulutti ensimmäistä vuotta koulunpenkkiä! Joskin peilikuva yrittää väittää jotain ihan muuta. Vaikka koulunaloitus nostaakin haikeuden pintaan, niin onneksi siihen liittyy myös mukavia asioita: koulureppu, penaali, kynät ja kumit. Koulupöytä, oman huoneen tärkeys.

StyleRoomissa on alkanut Oma huone-haaste. StyleRoom ja Kotivinkki haastavat jakamaan innostavia ideoita koululaisen huoneen tai läksynurkkauksen tyylipäivitykseen. Innostavin koululaisen huone voittaa 500 euron lahjakortin Granit-myymälään, josta takuulla löytyy kaikkea mahdollista ihanaa koululaisen huoneeseen! Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät siis täältä

Meidänkin koululaisen huone on kokenut pieniä muutoksia tässä kesän mittaan. Muutama otos tuosta mainitusta huoneesta yllä, mutta enemmän huoneen yleiskuvia löytyy StyleRoom-kansiosta täältä

Koulu alkaa, onko huoneesi valmis? Onneksi vielä hetki saadaan nauttia kesäloman pitkistä aamuista ja miettiä, että minkälainen reppu oliskaan tänä syksynä se kaikista coolein.


Postaus tuotettu yhteistyössä StyleRoomin kanssa

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Meillä on vasta tuleva eskarilainen, mutta muutama viikko on puhuttu "ison tytön huoneesta". Vielä mulle ei oo ihan auennut, millainen se on :)

Sanna kirjoitti...

Voi että, se on kyllä ehkä yksi liikuttavimmista näyistä ikinä, kun se pieni ihminen lähtee ekaa päivää kouluun ja reppu on melkein saman kokoinen kuin tyyppi itse. Ja sitten vilkutetaan reippaina että heippa! Ja iltapäivällä on niin monta uutta asiaa kerrottavana että ihan hengästyttää! :-) Oijoi. Meillä pienistä menee isoin nyt eskariin, ja isompien koulunalusta on jo kauan, mutta ei sitä ekaa koulupäivää koskaan unohda <3

Kesäpäivä kirjoitti...

Kyllä sen oman ekan koulupäivän muistaa! Minä ainakin muistan,vaikka en kovin paljon muuta muista 7-vuotiaana olemisesta.

On se jokaisen lapsen kouluun lähtö,yläasteelle meni,rippijuhlat,lakkiaiset yms vanhemmallekin iso juttu. Peiliin,kun katsoo, ei siellä näy pikkutyttöä tai teiniä enää ;).

Minna Enqvist kirjoitti...

Esikoisen koulun meno on kyllä koko perhettä liikuttava asia. Se tuntuu tietyllä tavalla yhden aika kauden päätökseltä. Ja koulun alku muuttaa rytmiä. Sen jälkeen mennäänkin yht äkkiä koululaisen rytmissä. On koulut ja lomat ja menot ja muut. Jännittäviä aikoja!