7/16/2014

Helteinen heinäkuu.
Meillä juhlittiin eilen neljävuotiasta. Tämän perheen jälkikasvu viettää syntymäpäiviään parin viikon välein, joten laiskasta maamosta on ollut älyttömän kätevää järjestää yhteissynttärit. Nyt on kuitenkin ikää tullut siinä määrin mittariin, että jo kesän alussa ilmoitettiin sen verran topakasti, että "tänä vuonna me ei sitten haluta mitään yhteissynttäreitä", että niin se oli vaan maamon nöyrryttävä järjestämään kahdet synttärit.

Tänään kuitenkin synttäreitten sijaan kerrottakoot Luona In kuusiohyllyistä*, jotka ovat herättäneet runsaasti niin keskustelua, kuin ihastustakin. Eikä kätevyydelle mitään maha, sillä ovat monikäyttöisiä, ajattomia, tuunattavia ja moneen makuun osuvia! Viherhyllyiksi keittiöön, joko yksin tai yhdessä, vessaan hammasharjamoteille, yöpöydiksi makuuhuoneeseen, eteiseen pikkutavaroita säilömään, seinälle, pöydälle tai lattialle. Legolaatikoiksi lastenhuoneeseen, sukkakoriksi kodinhoitohuoneeseen tai vaikka työpöydän jalkojen virkaa toimittamaan. Ajattoman tuotteen tunnistaa monikäyttöisyydestä.

Luonan tuotteita löytyy runsaasti myös asuntomessuilta. Marjatan messutalosuosikista, Skammin talosta (kohde 23), löytyy Luonaa monessa muodossa. Aiemmin ylöskirjattua todistusaineistoa tuosta mainitusta talosta löytyy täältä. Skammin talon lisäksi Luonan tuotteita löytyy myös kahdesta muusta messutalosta: Lammi-kivitalo Lunasta (kohde 11) sekä Dekotalosta (kohde 18).

Kiitos Luonalle toimivista ja ajattomista tuotteista sekä arjen piristämisestä!* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

13 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Kuusiot on kivoja ja ihanan värikkäät juhlakattaukset siellä!

-Paula

Ane / Tekemisen maku kirjoitti...

Onpas kivat viherhyllyinäkin pöydällä. Ja hienot kuvat jälleen kerran !

Unknown kirjoitti...

Onpa tosiaan kivat ja monikäyttöiset. Sopisivat meille myös.
Loistava idea laittaa hyllyt noutopöytään.

Elisa LPP kirjoitti...

Ihanat koristeet ♥

Katriina Lehto kirjoitti...

Tosi kivoja! Pakko varmaan saada omaankin keittiöön :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Oi mitkä synttärit, onnea sankarille! Ja ihan täydelliset nuo kuusiot tuota seinää vasten, tykkään :)

Riina kirjoitti...

No niinpä tosiaan juhlittiin, ja kummitäti missasi vaikka vielä viikonloppuna muistin!
Onnenhali pikkumimmille, nähdään ehkäpä pian?! ❤️

Sanna kirjoitti...

Kivat on hyllyt, kertakaikkiaan! Ja voi, mitkä synttärikoristelut! :) Siinä muuten totisesti on ihan kivasti hommaa, jos järkkää kahdet kemut parin viikon välein.. Vaikka mukavaa touhuahan se on lasten synttäreitä suunnitella! :)

Minna Enqvist kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia! Aivan sairaan hienot nuo kuusikulmiot, melkeen houkuttaa itsellekkin.

Heidi Pii kirjoitti...

Meilläkin juhlittiin eilen neljävuotiasta (tosin päivää ennen oikeaa juhlapäivää), eli onnea sinne melkeinsynttärikaimalle! :)

Mäkin tykkään noista hyllyistä, mutta epäilen, että meillä eivät näyttäisi noin tyylikkäiltä. Pitäisi saada ensin tuo "pohja" mieleiksi (pinnat, kaapit, tasot...), niin pääsisi sitten joskus noihin yksityiskohtiinkin. :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille, viestit menee varmasti Luonallekin tätä kautta perille! Mekin tykätään :)

Riina: Nähdään, ja kuullaan ihan just! :)

Sanna: Kyllä sitä laiskuuttaan mielellään järkkäis vaan ne yhdet. ;) Vaikka mukavaahan se oikeasti on, koska juhlia ei voi koskaan olla liikaa tässä elämässä! Ja kun ottaa rennosti ja helpon kautta, niin mikä siinä hyvässä seurassa aikaa viettäessä. :)

Heidi Pii: Onnea sinnekin melkeinsynttärikaimalle <3

Dagný Björg • Dagfar kirjoitti...

Beautiful, I love your hexagon boxes.

Rillirousku kirjoitti...

Dagny: Thank you! I love boxes too. :)