7/11/2014

Kuvat: S-ryhmä/Muovo for House

"Onnellisessa kodissa on sopivasti sekamelskaa ja sopivasti järjestystä", ajattelivat Muovon Sanna Lehti ja Anni Kääriä ja suunnittelivat S-ryhmän omalle House-merkille aivan kertakaikkisen ihastuttavan Back to school-malliston, joka sai nimekseen "Onni".

”Mietimme suunnittelua aloittaessamme erilaisia teemoja, joista mielenkiintoisimmaksi nousi hallittu kaaos. Mielessämme pyörivät erilaiset viivaelementit – tiukassa järjestyksessä ja epäjärjestyksessä.  Tällä vastakkainasettelulla halusimme kuvata meidän käsitystämme onnesta ja elämästä yleensä. Tuotesarjaan kuuluukin myös tekstiprinttejä, joiden teksti "Happiness is a perfect mixture of order and chaos", tukee ajatusta kuosien takana", kertoo Anni.

Ja onpa vaan myönnettävä, että kolahti! Yksinkertaisissa viivoissa on jotain niin kovin ajatonta, että aivan kirkkain silmin tässä väitän, että jonkinmoista klassikko-ainestakin saattaa olla ilmassa. Meinaan semmosta, että jos tähän taloon vaikkapa tuo herttaisa seinäteline tai säilytyskori ilmaantuu, niin ihan hetkeen niistä ei ollakaan luopumassa!

Semmonenkin asia pitää todeta, että on ollut ihan mahtavaa nähdä, miten S-ryhmän House-merkki on viime aikoina noussut jaloilleen. Uudistus on onnistunut ja otettu ilolla vastaan. Tämmönen pihimmänpuoleinen emäntä kiittää, kun kaunista ja ajatonta saa pienellä rahalla mukaan samalla reissulla, kun käännähtää Prismassa hakemassa lauantaimakkaraa jälkikasvun iltapalaleivän päälle.

6 kommenttia:

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

No jopas, tuo seinäteline on ehkä ihan pakko saada! Pystyin välttämään kevään Pollka Jam - House -tavarat (tosin hei, ne taitaa olla nyt alessa, apua) mutta siitä joulumallistosta ostin vaikka ja mitä. Ovat kyllä todellakin hienosti uudistaneet imagoaan, voittaa Keskon Annon mennen tullen!

Liina / Villa Ilona kirjoitti...

Ihania juttuja! Tykkään kovasti. :)

Heidipiste kirjoitti...

Minä tykkään noista väreistäkin! Missäköhän näitä muuten tehdään?

Venla //Lämmin ilo kirjoitti...

Tosi kivoja ja yksinkertaisia. Tuo seinäteline varsinkin!:)

Unikuu kirjoitti...

mäkin kyllä tykkään.

Unknown kirjoitti...

Kyllä osui ja uppos täälläkin. Lehtikorin kelpuuttaisin meille vaikka heti, mutta voisin kotiuttaa muutamia muutakin juttuja. Hyvältä näyttää.