7/21/2014

Kesällä kerran
Kukkia pitäisi muistaa kastella ahkerammin, uhkaavat kuukahtaa käsiin helteessä. Nurmikon leikkaaminen käy hikijumpasta mäkisessä pihassa. Kuvien perusteella voisi äkkiseltään päätellä, että perheen jälkikasvu hoitaa nuo edellämainitut toimet ja aikuiset senkuin istuvat takamuksellaan korituolissa. Totuus on tietenkin toinen, kuten varmasti arvaattekin. Fakta kun kuitenkin vain on se, että aikuisen kukan kastelu tai nurmen leikkuu ei välttämättä näytä kovinkaan sympaattiselta. Siinä hikipurot solisee ja kauneus on todellakin katsojan silmässä.

Ruohonleikkuri on muuten kuvassa käytössä ja kolmannella sukupolvella! Kestävä vempele. Ei tartte turhia nykiä kun hyrähtää käyntiin suorastaan ajatuksen voimalla. Puolimetristä heinikkoakin pisti matalaksi valittamatta. Se oli silloin ennen vanhaan kun tuo masiina tehtiin. Silloin, kun kaikki oli paremmin tässä maailmassa. Hiihdettiin kouluun kesät talvet, eikä naristu turhista. Niin.

Ostin Kööpenhaminasta mustavalkoisen pannunalusen. Materiaaliltaan tuo kaveri on semmosta laatantapasta, en nyt tähän hätään keksi mitään virallista nimitystä. Astuimme kaupasta ulos, niin samassa laattakaveri pusseineen tippui maahan ja levisi kymmeneen osaan. Onneksi on erikeepperiä, eikä sitä kauempaa edes huomaa.

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Meillä ei edes ruohikko kasva tässä kuumuudessa..:)

Sanna kirjoitti...

Ooh, Klippo on kyllä uskollinen toveri<3 Niihin on meikäläisellä ihan erityinen suhde, nuoruuden kesinä tuli lykittyä mokomaa hautuumaalla useampikin kilometri kesätyön merkeissä. Ja silti meillä ei vielä ole omaa Klippoa! Asia pitää kyllä joskus vielä korjata :-)

SJ | myttyrällä kirjoitti...

Kukahtaneet kukat 3 päivän reissun jälkeen :( mutta ei hätiä. Kuokin ylirehottavasta kukkapenkistä kuunliljaa kasvamaan potteihin :D

Susanna kirjoitti...

Mökin perusteellinen remppaaminen ja sisustaminen nousikin sitten taas uusiin sfääreihin ;)

Rillirousku kirjoitti...

Irmastiina: Meillä kasvaa! :D

Lyde: Hää on siis Klippo, en oo tiennytkään nimeänsä ennen. :) On kyllä ihmeen jaksava kaveri, ei voi kuin ihastella!

myttyrällä: Eihän se kumma oo näillä keleillä, että eivät raukat jaksa kukoistaa. :(

Susanna: Aijai, mökki ois kiva! :)