7/14/2014

Asuntomessut.
Tänä sunnuntaina helle helli ja oli mitä loistavin päivä suunnata perjantaina avautuneille Jyväskylän asuntomessuille. Täytyy sanoa, että kyllähän se on mukavaa, kun kerrankin messut järjestetään niin lähellä kotia, että matkaan ei tarvitse varata aikaa kuin 15 minuuttia perinteisen tuntien köröttelyn sijaan. Messuseuraksi saimme Riikan perheineen ja tarttee sanoa, että hiki virtaili pitkin erinäisiä paikkoja siihen malliin, että jossain vaiheessa jälkikasvu meinasi äityä vallan mahottomaksi. Se heille suotakoon.

Messuihin liittyen on tässä blogissa tulossa lähipäivinä messulippujen arvontaa ja muitakin vinkkejä kiinnostaviin kohteisiin. Tällä kertaa on kuitenkin ihan pakko tehdä aivan oma postauksensa omasta ehdottomasta messutalosuosikistani, Skammin talosta.

Niin tapahtui, että Skammin talo otti ja upposi, kaikin puolin! Kyseinen talo on siis messukohde numero 23. Talon on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Skammi Oy. Talo oli kokonaisuutena hurmaava! Yksinkertainen ja ajaton. Seinän mäntypaneelit todistivat sen, että sana mäntypaneeli ei tästä lähtien enää aiheuta kylmiä väreitä. Betonilattia ja mäntypaneelit olivat kuin luotu yhteen. Marimekon tuotteet ja Luonan kalusteet tekivät vähäeleisestä talosta kodikkaan ja ajattoman. Myös talon ulkoverhoilu erottui edukseen persoonallisuudessaan.

Muuttaisin! 

5 kommenttia:

Katriina Lehto kirjoitti...

Minä myös rakastuin tähän taloon. Olisin valmis muuttamaan siihen vaikka heti, ja juuri tuollaisenaan. Mäntypaneeli ei aiheuta minussakaan enää kylmiäväreitä, kun näin tämän kaunokaisen.

Sanna kirjoitti...

Tota Skammintaloa minäkin odotan mielenkiinnolla ensi viikon vierailulta, siellä on paljon samoja elementtejä kuin meidän uuteen taloon on tulossa. Varmasti antoisaa nähdä ne livenä, niin osaa sitten paremmin ajatella että toimiiko ne meillä vai ei :-)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

En meinannu tuntee sua ilman rillejä :) Kiva päästä tänään itekin kiertään alue, en oo kerinnyt vielä yhtään katteleen.

R // omasohva kirjoitti...

Tämä on kyllä kaikkien kuvien perusteella ollut niin lupaava, että odotukset ovat aika korkealla. Saa nähdä lunastaako ennakkosuosikki paikkansa ykkössuosikkina.

piipadoo kirjoitti...

Skammin talo on kyllä herkku! Siitä tuli just niin hyvä kun lupasikin odottaa ja Marimekon sisustus on piste iin päälle!
Mennään pian yhdessä uudestaan huokailemaan! ;)

-piia