4/29/2014

Tiistaita.
Taannoin eräs kuoma kysyi, että oikeinko suunnittelet mitä blogiin kirjoitat ja teet runsain määrin postauksia valmiiksi odottamaan. Oli kertakaikkiaan oltava rehellinen ja todettava, että ellei jotain ole valmiiksi sovittu, vaan ihan vain kuvaamisen ja kirjoittamisen ilosta haluaa blogia päivittää, niin kyllä se vain niin on, että yleensä ei ole harmainta hajua minkämoista tekstiä kulloinkin sormista tulee irtoamaan.

Siltä näyttäisi tänäänkin. Mietin tuossa, että vapusta voisi kirjoittaa jotain mukavaa, kun kyllähän siihen monenlaista lapsuusmuistoa ja vähän tuoreempaakin tapausta liittyy, mutta sitten ajauduinkin horisemaan siitä, että kun istuu vaan ja sormet tekevät työn, eli kirjoittavat näemmä ihan silkkaa puuta ja heinää.

Armaitten räpylöitteni nakkiosiot haluavat juuri tänään välttämättä kertoa sen, että aurinko paistaa ja naapurin nurmikko vihertää, että tytär piirsi valkoiseen lattiaan mustalla superimahtavalla tussilla runsaasti taidetta, että eilen haravoitiin kukkapenkit puhtaiksi ja huomattiin tulppaanien kohta kukkivan, että liitutaulun munamies kannattelee päänsä yläpuolella pikkuveljiään, että tärkeimmät aarteet on vuosia sitten kirpputorilta löytyneitä ja itse tuunattuja, niinkuin vaikkapa tuo pinkki jakkara ja että ihan kohta on toukokuu!

Hauskaa vappua toverit! Muistakaapa, että munkkeja ja simaa tärkeämpää on viettää aikaa läheisten seurassa, nauraa ja nauttia elämästä. Kukaan ei muista ensi vuonna juotiinko tänä vappuna kaupan tätin tekemää simaa tai nuoltiinko sormista ite tehdyn munkin sokerit,  mutta ystävän seuran ja sydämen ilon muistaa aina!

7 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Hauskaa vappua!

Unknown kirjoitti...

Sellaista vain tulin sanomaan, että enitaim tervetulleita mökille! <3 Viestä vaan milloin autoilette, niin osataan laittaa grilli kuumaksi.

K kirjoitti...

Tuo munamies on mahtava! Melkein siitä pitäisi ottaa kunnon kuva ja pistää raamit ympärille, on niin style.

*Laura* kirjoitti...

Ihanan hyväntuulinen postaus! :)

Rillirousku kirjoitti...

Henni: Kiitos samoin! :)

Suski: <3

K: Eiksookki! :D Munamiehen vieressä Angry Bird ja muita oleellisia kavereita. :)

Laura: Kiitos. :)

Nonna kirjoitti...

No otapa kuvaa neidin taiteesta! Mistä tuli mieleeni, että eilen löysin meidän 6-vuotiaan neidin piirtämän kuvan alastomasta naisesta. Niin oli paikat kohillaan... Kuvaa siis ottamaan täälläkin...

Leppoisaa vappua!

Rillirousku kirjoitti...

Nonna: Tuossahan tuo taide edelleen lattialla, ei liikahda mihinkään. :) Onneks ei sentään alaston nainen. :D