4/10/2014

Elämäni kauneimmat lenkkarit.
Kauheen söpöt jotenkin mun mielestä, nuo kengät. Tulee lapsuusolo ja silti yhtä aikaa nahkatakkifiilis. Tunteita herättävät popot ihan selvästi.

Lauantain kirpparilla bongasin Riikan pöydän alta nipun kupariputkea, ja se oli menoa! Täytyy tosin todeta, että meikämartta on ruinannut rekin perään jo aiemminkin, joten kuitenkaan ihan ensisilmäyksellä ei seteli vaihtanut omistajaa. Nyt rekki kaunistaa muutoksen kokenutta makuuhuonetta ja on aivan älyttömän kaunis! Niin kaunis kuin vain putket osaavat olla.

Uudet kesäkengät takaavat sen, että edellisistä lähtee naapurinkaupungin kirpparille suurin osa. Mitäpä niistä enää, kun on vauvojen väriset lenkkarit. Nyt sen vasta tajuan, että elämä ilman lenkkareita on teeskentelyä!

8 kommenttia:

Jutta / oblik. kirjoitti...

Tuo kuparitanko on ihan superhieno!! Ja olen niin samaa mieltä; elämästä, lenkkareista ja teeskentelystä ;)

Niinu kirjoitti...

No on södet kyllä! Ja sopii kaikkien vaatteiden kanssa:)

piipadoo kirjoitti...

Hihih, vauvojen väriset, ihan loistava termi! :D Mut hienot kyllä on, pitää ihan harkita ryhdynkö lenkkarisamikseksi siun kanssa! ;)

-piia

Saga / Niittykulma kirjoitti...

Näitä rekkejä on näkynyt blogeissa jonkun verran ja mä alan nyt ihan tosissani lämpenemään niille. Toi sun kupariputkiversio on hurjan hieno. Ja noi lenkkarit :) Niin söpöt.

Tiinakaisa kirjoitti...

Olen samaa mieltä viimeisestä lauseesta!

Ja rekki on kaunis <3

Saikku Valkoista ja Kiekuraa kirjoitti...

Ihana tuo rekki ja mitkät karkkimaisen suloiset lenkkarit!! :P

SallaK kirjoitti...

Eipä etes tullu yhtään lenkkarinosto-fiilis..ää :))

Rillirousku kirjoitti...

Hih, lenkkarit on ihan ykköset! :)