4/09/2014

Makuuhuoneeseen tuli kevät.
Värit ovat palaamassa elämään. Sen tajuaminen eilen teki olon aivan erityisen kevyeksi ja lähes ratkiriemukkaaksi. Kolusimme armaan toverin kanssa vanhan talon vintiltä aarteita, pesimme kädet hoitoaineella jäisellä vedellä ja joimme kahvia piharakennuksen portailla auringossa.

Värit ovat palaamassa niin pään sisään kuin luontoonkin, mutta myös sisustuksen puolella piristävät väriläiskät ovat taas vallanneet alaa. Viime lauantain kirpparilta ei suinkaan lähdetty kotiin täyden kukkaron voimin, sillä myyjäkavereitten pöydät houkuttelivat varsin voimallisesti. Kiitos siis heille, että meillä on kevät makkarissa, sillä lähes kaikki löydöt asettautuivat lopulta yhteen huoneeseen.

Pari päivää sitten huokailin sisarelleni makuuhuoneen jämähtänyttä ilmettä, kun tuo kuoma tokaisi, että siirräppä sänky ja pöytä päikseen. Pienen vastavenkoilun jälkeen oli todettava, että siinä olisi ideaa ja eilen marjatta sitten pisti hihat heilumaan. 

Aivan muuhun tarkoitukseen hankitut tauluhyllyt pääsivät nyt tositoimiin lautaseinälle. Värikkäät taulut ovat lempparityyppi Hanna-Riikan käsialaa ja vähemmän värikkäät toiselta mainiolta hepulta, Riikalta. Perhekuva on viime kesältä siskoni kamerasta.

Kaksi todellista piristysruisketta matkasi kirpparilta kotiin: värikäs jättipussi Susannalta ja Marimekon verho sekin Riikalta. Tänä aamuna heräsin viideltä ihailemaan verhoa ja jos tavaran takia kehtaisi itkeä, niin pienen kyyneleen voisin tähän väliin tirauttaa.

Kiitos värit!

8 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ihanan keväistä.. Ite kaipaisin kans jotain väriruisketta tänne huusholliin :)

Ane / Tekemisen maku kirjoitti...

Hienoja kuvia jälleen kerran ja niin herkullisia värejä! Värit rulettaa! :)

Sanna kirjoitti...

Ihanaa jos te olette värien kanssa taas löytäneet toisenne! <3

Unknown kirjoitti...

Kyllä ne värit vaan tekee keväisen fiiliksen.Ihanan raikkaita kuvia.
Osaisinkohan/uskaltaisinkohan mäkin kokeilla joskus taas jotain värikästä? :)

Saara kirjoitti...

Mahtava verho, minäkin tirauttaisin <3 <3 <3

Anna / Iloni kirjoitti...

Upeaa on!! Itsekin heräilisin viideltä, jos tuollaisen aurinkoisen verhon valovoimaa pääsisi imemään. ;) Ja, ja mikä huikea keksintö maalata patterinputki punaisella!! IHANA!

phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä kirjoitti...

Minäkin ihailin tuota patterinputkea. Vähän himottaisi tuunata omia pattereitammekin jotain, ne kun eivät ole mikään asunnon kaunein koristus.

Kiireen keskellä pienetkin sisustusjutut piristävät yllättävän paljon, meillä ne ovat olleet tekstiilien vaihtamisia ja pääsiäiskoristeluja, muuhun ei ole riittänyt paukkuja.

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/04/07/viikot-veden-lailla-ne-soljuu/

Rillirousku kirjoitti...

Leena: Pistäppä ruiskasten, tyynyihin väriä vaikka sohvalle. :)

Ane: Kiitos! :)

Lyde: Tuntuu vähän, että oltais! :)

Anna Kotikolmio: Uskallat!!!

Saara: Eikö ookki! Tirahtas nytkin jos vaan antas tirahtaa. ;)

Anna/KotiAni: Putki on itseasiassa semmonen oranssin punainen, eli tomaatti. Mutta värikäs siis ja onhan se hauska! :)

Phocahispida: Vetäsin tuon putken ihan ajattelematta, testimielessä. Siinähän se on useamman vuoden töröttäny ja nyt pääsee paremmin esiinkin, kun huonekalut vaihtoivat paikkaa. :)