4/26/2014


Toukokuussa lomaillaan.
Sairastuvalta terve! Erinäiset keväiset pöpöt ovat päättäneet muuttaa tähänkin taloon. Siitä huolimatta alakerrassa pora laulaa ja portaikko saa uudet kaiteet ihan näillä näppäimillä. Kevään jälkeen tuntuu tosiaan siltä, että ollaan loman tarpeessa, vaikka lämpö täällä kotokulmillakin on viime päivinä niin herttaisesti hellinyt.

Kävi niin mukavasti, että Visit Estonia haluaa lähettää marjatan perheineen Viroon! Tämä passaa paremmin kuin hyvin ja minilomaan sisältyy varmasti monta mukavaa uutta kokemusta ja erityisen mieltälämmittävää on, että ohjelma on suunniteltu varsin pitkälle lapsia ajatellen. Eipä tiedä onnekkaat, mitä kaikkea mukavaa onkaan edessä, poniratsastusta esimerkiksi.

Kohteena on Pärnu, joka on meikämartalle ihan uusi tuttavuus. Edellisellä Viron reissulla suuntasimme Tarttoon, sitä ennen Muhun saarelle ja tokihan Tallinnakin tuttu on. Pärnussa en muista palloilleeni, joten olisi hauska kuulla, josko teistä tovereista joku olisi tuossa kaupungissa käynyt, mitkä fiilikset, mitä tehdä ja missä käydä?

Jatkan fiilistelyä, mutta sitä ennen niistän ponnekkaasti. Tule toukokuu!


Postaus tuotettu yhteistyössä Visit Estonian kanssa

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Me oltiin viime kesänä Pärnussa ja odotin jotain hirveää junttipaikkaa. Pärnu yllätti aivan täysin upealla hiekkarannalla, kauniilla rakennuksilla, kivoilla leikkipuistoilla ja ihanilla lanka- ja kangaskaupoilla. Suosittelen!

Henni kirjoitti...

Enpä osaa vinkkiä antaa Pärnun reisulle, mutta lähimatkailuun sade- tai toipilaspäivän varalle. Vinkkaisin Jyväskylän kaupungin kirjaston pienestä Lorujen metsä-näyttelystämme. Ilmaista hupia :) Mukavaa kevättä. Jään odottelemaan postausta Pärnun reissustanne!

phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä kirjoitti...

Olimme Pärnussa pari vuotta sitten. Edelweississa oli hyvää perusruokaa ja venäläisessä ravintolassa tunnelmallista. Ranta on kaunis, kuin etelässä olisi! Ja johonkin paikalliseen kauneushoitolaan kannattaa ehdottomasti poiketa hemmottelemaan maamoa!

Eplu kirjoitti...

Me oltiin viime kesänä Pärnussa ja tykättiin kyllä! Keskusta on ihana ja älyttömän hyvää ruokaa saa joka paikasta! Esim. Jaht klubilla on hyvät sapuskat! Kesällä varsinkin heinäkuussa paikka kuhisee ihmisiä, mutta nyt voi olla hiljaisempaa. Pärnuhan on Viron "kesäpääkaupunki". :) Hauskaa reissua!

Kerttu / Modernisti kodikas kirjoitti...

marjatalle pukkaisi tälläinen trendikäs arkihaaste, jossa saa retostella sillä nurkalla, joka on vähiten kuosissa:

http://modernistikodikas.blogspot.fi/2014/04/arkihaaste-too-much-information-edition.html

Otatko haasteen vastaan?

Rillirousku kirjoitti...

Kaisa: Oi jes, kuulostaa ihanalta paikalta! En malta odottaa. Kiitos ehdotuksista! :)

Henni: Kiitos lähivinkistä! :)

Phocahispida: Kiitos ruokapaikkavinkeistä, sehän se reissussa monesti melkeen parasta on. ;) Kauneushoitola olis niin luksusta, katsotaan jos ehditään! :)

Eplu: Jaht klubille meidän on tarkoituskin mennä, kiva kuulla että suosittelet! :) Nyt on varmasti hiljaisempaa. Toivotaan, että kelit hellii! :)

Rillirousku kirjoitti...

Kerttu: Kiitos haasteesta! Saapa nähdä saanko lähdettyä mukaan. ;)