1/24/2014

Kuvat: Rilla/Kotipalapeli

Caavatalot.
Kuten joku ehkä muistaakin, niin rakentaminen on tuttua puuhaa tällekin marjatalle. Oma ensimmäinen torppa kohosi metsän laitaan vuonna 2007. Olihan se herttaisaa aikaa ja homma eteni vauhdikkaasti, kun marjattakin oli vielä nuori ja lepponen. 

On ollut mielenkiintoista päästä elon varrella seuraamaan useammankin talotehtaan syntyä ihan alkumetreiltä saakka. Erinäisiä aiheeseen liittyviä työnkuviakin on tullut harjoitettua vuosien varrella. Viime aikoina on erityisen lähietäisyydellä ollut Caavatalot, joka on suomalainen muuttovalmiiden omakotitalojen valmistamiseen erikoistunut yritys.

"Yhdellä sopimuksella uusi koti muuttovalmiina. Huolehdimme, että sovitut aikataulut ja hinnat pitävät aina - muuttopäivän tiedät jo kaupantekohetkellä!

Caavatalot tarjoaa uudesta kodista haaveileville stressittömän ja miellyttävän rakentamisvaihtoehdon. Muuttovalmiin Caavatalon sisältö on todella kattava viime silaukseen saakka.

Omat yksilölliset valintanne pohjaratkaisuissa ja sisustusmateriaaleissa tekevät talostanne kodin, jonka toteutuksesta vastaamme alusta loppuun."

Caavatalojen erikoisuutena on Caava Designer, jolla kansalainen voi suunnitella itselleen haaveidensa talon, joka rakennetaan yrityksen puolesta alusta muuttovalmiiksi asti. 

Yrityksen kotisivut ovat todella kattavat. Usein kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset löydät täältä.

Caavatalot löydät myös tänään alkaneilta Rakenna ja Remontoi-messuilta Vantaan Myyrmäki-hallista, osastolta 14D. Paikanpäällä pääsee myös testaamaan Caava Designeria ja mieleen nousseet kysymykset voi esittää myyjälle samantien. Tutustumaan siis!


Postaus tuotettu yhteistyössä Caavatalojen kanssa

10 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Tekeeköhän Caava omista kuvista taloja? Meil on talopakettien kilpailutus parhaillaan käynnissä, ja jestas että onki työlästä hommaa!

Sanna kirjoitti...

Kiitos vinkistä, tämä tulikin sopivasti :-)

Silmäilijä kirjoitti...

Voi että miten tylsiä nämä tällaiset mainokset :(.

Rillirousku kirjoitti...

Riina: En uskalla sanoa juuta enkä jaata, mutta laitappa kyselyä myyjälle, niin sitten tiiät! :)

Lyde: Hyvä juttu, mukava kuulla! :)

Silmäilijä: Toiselle tylsä voi olla toiselle tarpeellinen tieto. :)

Unknown kirjoitti...

Samoilla linjoilla kuin silmäilijä. Tämä on ollut lempiblogi. Toivottavasti pysyykin semmoisena. Kiitos jälkikäteen ihanasta joulukalenterista.

Rillirousku kirjoitti...

Unknown: Kiitos, kalenteria oli kiva tehdä! :) Tässä blogissa on mainostettu jo pitkään, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Eiköhän tässä jatketa samalla kaavalla tulevaisuudessakin, pysyköön mukana se, ken sen hyväksi tuntee. :)

Jaana kirjoitti...

Olisi kiva että nämä mainospostaukset sisältäisivät vähän enemmän jotain juttua, joka liippaisee bloggaajaa läheltä tai saisi vähän jotain enemmän tarinaa tuon mainostekstin ympärille. Vaikka sitten se olisi jonkun muun oikean ko. tuotteen / palvelun asiakkaan tarina. Pelkät mainostekstit saa mut ainakin lukijana nopeasti kaikkoamaan.

Rillirousku kirjoitti...

Jaana: Tämä liippaisee bloggaajaa yllättävänkin läheltä montaakin kautta, joka tulee sinänsä jo tekstistä ilmi. Asiakkaan tarinan tulee hyvin vahvasti näkymään tässäkin blogissa tulevaisuudessa. Terveisin, tuleva asiakas :)

Asta kirjoitti...

Minusta blogissasi ei ole liikaa tai asiaan kuulumattomia mainoksia. Olen ollut mukana jo pitkään ja pidän blogiasi suosikkinani. Mulla on kyllä hyvin samanlainen maku! :) Ja sain myöskin virkkuri-kirjan joulupukilta! Hih, mullakin se on kuolattu ja koluttu läppeensä jo satoja kertoja! Hassua myös, kun luin juttusi makkarin uusimisesta, niin meilläkin oli just maalattu sängyntakaseinä saman sävyisellä harmaalla. Selvähän se on, et maku muuttuu ja tulee uusia ihania juttuja. Niinhän sen pittääkin olla!

Sanna kirjoitti...

Olipa muuten tuttuja naamoja eräässä esitteessä... :-D