1/13/2014

Kuvat: Ellos

Joulu meni, kevät tuli.
Niin teksti yllä ainakin väittää, vaikka kovasti mukavaa olisikin, jos syksyn ja kevään välissä tulisi sellainenkin vuodenaika, kuin talvi. Elloksen keväästä kyllä tykkään! Erityisesti matot vievät mennessään ja ehdottomasti on saatava parisänkyä peittämään tuo ihana tikattu päiväpeitto. Meikämarjatta meinaan otti ja pisti myyntiin sen yltiövärikkään, 120 tilkkua sisältävän päiväpeiton, koska vaihtelu virkistää. Seuraava päiväpeitto saisi mielellään olla jotain vähemmän räväkkää ja tuo yksilö yllä olisi siihen rooliin parempi kuin hyvä!

Tänäkin keväänä pastellisävyt jatkavat voittokulkuaan. Haalea vaaleanpunainen yhdistetään räväkkään persikkaan ja okraan. Havun vihreä lyö kättä merimiehen sinisen ja syvän luumun kanssa. Edelleen inspiroidutaan luonnosta. Hiekka, kivi, puu ja vihreä valtaavat alaa monessa eri sävyssä. Vaalea hiekka kohtaa tumman hiekan, eri puunsävyjä käytetään rohkeasti keskenään. Pienet kuviot kasvavat yhdeksi isoksi tekstiileissä, lämpimät sävyt nujertavat valkoisen. Ainakin meillä.


Postaus sisältää mainoslinkkejä

11 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania poimintoja, monta suosikkia löysin itsekin nuista :)

Maru kirjoitti...

Elloksen kevät on kyllä täydellinen! Ihania tuotteita on paljon ja keräämäsi tuotteet ovat juuri sitä parhaimmistoa. Tosin meillä tuskin nähdään pastellia (ainakaan paljon). Kiva kuitenkin ihastella muiden kevätkoteja. :)

Irene kirjoitti...

Wow, I like the rugs! Beautiful :)

piipadoo kirjoitti...

Toi hexagon näyttää kans olevan SE juttu monilla valmistajilla. Salmiakkikuvioita ja tyynyjä. Voi, miksei voi sohvalle mahtua enemmän tyynyjä! Vai mahtuisko?

-Paula

Vekarus kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Ja hauska huomata, että meidän sängynpeitto on yhä trendikäs :-)

Mukavaa viikkoa!

La Jo kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Unohdan aina Elloksen olemassa olon, kuului niin vahvasti yläasteaikaan :) Ihana tuo alin tyyny!

Sussu kirjoitti...

Yllätyin ja positiivisesti, kun tajusin että nämä ovat Elloksen uutuuksia, eikä minkään "kalliin sisustusliikkeen"!

Inttu kirjoitti...

Minäkin oikein innostuin. Kerrankin ihania tekstiililöytöjä trendien harjalta ihan kohtuulliseen hintaan! Ja tuo pinnatuolisohva! Voi veljet. Sen minä tahtoisin. Kovasti! Mutta miten lienee Elloksen huonekalujen laadun laita?

Susanna kirjoitti...

On ihania<3<3<3

Ee kirjoitti...

Pistit myyntiin, minne!?

Rillirousku kirjoitti...

Ee: Päiväpeitto on muuttanut uuteen kotiin jo puoli vuotta sitten. :)