7/21/2016

Hyvää kesää ja huomautus.
Hyvät ystävät. Tänään tulin tänne blogin puolelle ensimmäistä kertaa tälle vuodelle ja lähes ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun edelliset sanat tänne rustasin. Tänään saapumiselleni ja näille sanoille on seuraava syy:

Edellisten sanojen jälkeen päätin, että annan blogin olla auki vuoden ajan (mikä lie tuo määräaika, mutta päätettyä tuli), jonka jälkeen suljen blogin salasanan taakse, niin että se on auki vain itseäni ja perhettäni varten. Tänään huomasin, että noista viime sanoista alkaa olla melkolailla se vuosi - tänään olisi niin ollen hyvä päivä sanoa lopulliset hyvästit tälle blogille.

Voin vilpittömästi sanoa, että melkein tipahti silmät päästä, kun blogin hallintapaneelin avasin ja näin eilisen päivän ja näiden kuluneiden aikojen kävijämäärät blogin viettäessä hiljaiseloa! En voinut kuvitellakaan, että niin runsas kävijämäärä vierailee blogissa, joka ei päivity! En tiedä miksi täällä käydään, mutta päätin kuitenkin, että kirjoitan reiluuden nimissä nämä huomautussanat, jos joku esimerkiksi neuleohjeiden perässä täällä käy - ettei jää neulomukset kesken kun ohjeet häviävät salasanan taakse yhtäkkiä.

Joten hyvät kuomat - elokuun alussa jätän tämän blogin tutkailun ainoastaan omille verkkokalvoilleni. Jos siis täten olet käynyt jotain tiettyä asiaa täältä blogista tutkailemassa, niin pyydän tallentamaan tiedot itsellesi, jotta ne myös jatkossa löydät.

Nöyrästi hämmästelen, kiitän ja kumarran. Tuntuu aivan kummalliselta, että joku vielä tämän blogin tänäkin päivänä avaa. Kiitos siitä kuitenkin. Ja aurinkoista loppukesää!