1/18/2014

Pakkastaa.
Kuka muka valittaa kylmyyttä, kun luonto taikoo silmänruokaa siihen malliin, että kamera hyytyy pakkasessa ennen sen käyttäjää? Ihan parasta pakkasessahan on juuri luonnon taideteokset, talven ihmemaa. Hyvänä kakkosena tulee touhutippa nenänpäässä, omenat poskissa ja huurre nokkaonteloissa. 

Jotta ette liian positiiviseksi luule, niin onhan se inhaa, että auto pitää muista laittaa lämmitykseen hyvissä ajoin, rapata ikkunat ja säädellä lämmitintä jatkuvasti edestakaisin oikean sisälämpötilan saavuttamiseksi. Meikämarjatan ja ukkelinsa autossa varpaatkin jäätyy ajaessa pitkällä matkalla ja jos lämmityksen kääntää pelkkää vartalon alaosaa sulattamaan, niin ikkunoista ei näe muutaman minuutin jälkeen enää nokkaansa pidemmälle. 

Silti, ehkä nyt kuitenkin olisi taas hyvä aika keskittyä niihin positiivisiin puoliin, kun kerran lunta ja pakkasta niin älyttömän kauan odotettiin ja pimeyttä valitettiin. Oon ihan varma, että joskus toukokuun loppupuolella alkaa varpaisiinkin taas palata tuntoaisti. Voin vaikka vannoa.

10 kommenttia:

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Kyllä on kaunista ja valoa riittää!

JohannaL kirjoitti...

Ihania kuvia!

Unknown kirjoitti...

Nimenomaan!
Joku sentäs tajuaa että tässä pakkasessa ja hyytävässä ilmassa on kuitenkin niin kaunista olla että ei pitäisi paljoakaan valittamista löytyä!
Hyvä että joku ajattelee positiivisesti :)

MSHFTTT kirjoitti...

Ihania kuvia!

Stine Hoelgaard Johansen kirjoitti...

Very nice pictures

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Oi mitä kuvia. Pakkanen on ihan parasta nyt, pitkän Mordorin jälkeen. Oli kiva nähdä torstaina :)!

piipadoo kirjoitti...

Pakkanen on parasta, silleen että tuntuu! Pakkanen tekee takkatulesta, villasukista, piposta, lapasista ja kaakaosta vieläkin parempaa!

-piia

sade kirjoitti...

Luonto on kyllä nyt niin kaunis. Ja talvella tosiaan kuuluu tulla punaiset posket ja jäätyneet varpaat ulkoillessa. Sitten on ihanaa tulla sisälle lämpimään juomaan kuumaa kaakaota. :) Mutta autolla meneminen esim on kyllä inhottavaa. Nyt jo aamutuimaan juoksin pakkaseen laittamaan auton lämpeemään että pääsen kymmeneltä liikkeeseen (tytön harkat). Ja liukkaasta ja pimeästä ajokelistä en tykkää yhtään..

Rillirousku kirjoitti...

Tanja: Niin on, pitkästä aikaa!

JohannaL: Kiitos. :)

Kaisa Koski: Aina ei jaksa ajatella niin positiivisesti (esim. kun pukee pari omaa ja yhtä monta hoitolasta pihalle villapukujen ja muitten vermeitten kanssa) mutta yleensä kuitenkin. :)

MSHFTTT: (menikö oikein? ;) ) Kiitos. :)

Stine: Thank you! :)

Tarja: Kiitos, niin on! Olipa hauska nähdä, vaikkakin pikaseen! :)

Piia: No sinähän sen justiinsa sanoit!

Sade: Ajokeli on kyllä talvisin pelottava, siitä ei pääse mihinkään. :( Mutta lumen kanssa sentään vähän valoisampi, kuin loskassa tarpoessa. :)

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

upeita kuvia Rilla taas! :)