1/21/2014

Kuvat: Rilla/Kotipalapeli

Kylässä Potius-Kivitalossa.
Tämän emännän työnkuvaan kuuluu, että silloin tällöin istahdetaan autoon ja huristetaan kohti pääkaupunkiseutua. Noilla reissuilla on erityisen mukavaa se, että silloin saa yleensä ihan rauhassa tavata tovereita, joita muuten harvemmin näkee. Nykyään on erään kuomani kotitalon ovi ollut kutsuvasti raollaan jo useamman kerran ja keskiyön toisella puolella on puhtoisiin lakanoihin kellahtanut saunan raikastama ja hyvän seuran ilahduttama emännys.

Tuo kuvissa yllä nähtävä mitä kaunein koti, on jo aiemmin mainittu Potius-Kivitalo. Toisin kuin voisi äkkiseltään kuvitella, niin kivitalon tunnelma on todellakin lämmin. Tietänette, että tämä marjatta on rakastanut betonipintoja jo vuositolkulla, niitä kun voisi katsella ja hivellä pitkänkin tovin. Kaikessa rouheudessaan ja karuudessaan niissä on jotain varsin herkkää, joka jaksaa miellyttää. Siksi tuo koti viehättää aivan erityisen paljon!

Potius on 11 vuotta alalla toiminut yritys, jossa arvostetaan erityisesti laatua, kestävyyttä ja asumisen tyyliä. Yrityksen erityistoimialaa on elementtirakentaminen.

"Meiltä saat laadukkaat ja luotettavat talotoimitukset ympäri vuoden. Hoidamme rakennesuunnittelun, perustukset, seinäelementit ja asennustyön asiakastarpeita kunnioittaen.  Osaavat suunnittelijat ja runkotoimituksen kokonaisvastuu luovat halumme tehdä työmme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.
Potius-Kivitalo™ on kivitalo, jossa taloasi ympäröi massiiviset betoniseinät.  Markkinoiden tiivein ja vahvin ratkaisu antaa sinullekin vahvan turvan pitkäksi aikaa. Voimme toteuttaa talosi myös passiivitalona. Talosi valmistetaan aina vastuullisesti aukottoman laatuketjun mukaisesti "

Tutustu Potiuksen kuvagalleriaan.

Potiuksen löydät myös Vantaan Rakenna ja Remontoi-messuilta tulevana viikonloppuna 24-26.1 osastolta E 27. Tervemenoa kaikki betonista ja kivirakentamisesta kiinnostuneet, suosittelen tutustumaan!

Postaus tuotettu yhteistyössä Potiuksen kanssa

13 kommenttia:

SENJA kirjoitti...

ja nuo paljon puhutut keskeneräiset portaat. :D:D

Maru kirjoitti...

Vau! Tykkään tosi paljon tästä kodista!

Ihanasti yhdistetty kovaa betonia pehmeisiin materiaaleihin ja jopa mummolan räsymattoon. Taitavaa! :)

Vilja @ muotoseikka\ kirjoitti...

Aivan mielettömän upea talo! Puupinnat ja räsymatot tuovat lämpöä sisätiloihin. Minäkin olen hulluna betonipintoihin, joten eihän tässä voi kuin huokailla.

Ride kirjoitti...

Vautsi vau mikä koti!! Nyt mäkin voisin "ottaa" kivitalon"!

Liina / Villa Ilona kirjoitti...

Onpa tosi kaunis koti! Myös minä tykkään betonipinnoista kovasti. Tässä niitä on taidolla yhdistetty pehmeämpiin materiaaleihin. Erityisesti huomioni kiinnittyi eteisen upeaan vaneri(?)seinään.

Oona kirjoitti...

APUA!!! :D oon luullu et toi firma on vaan legenda! Eikö tää oo just se POTIUS jonka nimen tavut on alkukirjaimet yhdestä kolmisanaisesta lauseesta? :D Mä oon niiiin luullu et tää on läppä!! Ihan mahtavaa! :D mutta asunto on mitä hienoin!

Anne kirjoitti...

Kummallista tämäkin :) ennen ei kukaan olisi tahtonut betonin näkyvän ja tänään se on niin IN !!! - mutta se vain on niin kaunista ! todella.

Kesäpäivä kirjoitti...

Vau! Olen aivan sanaton...

Ja samalla,kun tutustuin yritykseen,tuumaan vain että Suomi on aika pieni maa. Taas huomasin sen ;)

phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä kirjoitti...

Ui juin toi betoninen ikkunalauta. <3___<3

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kommenteista, asukkaan mieltä varmasti lämmittää! :) Betoninen ikkunalauta, ui jui nimenomaan!

Oona: Kuulin huhuja, että yrityksen nimi tulee latinan sanasta potius, mieluummin/ennemmin. :)

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Ihana <3

AnKa kirjoitti...

On kyllä huikeen kaunis koti tuttavillasi. Karua ja pehmeää samassa paketissa sopivasti. TYKKÄÄN!

Anu kirjoitti...

Todella kaunis koti! Kiitos, että jaoit kuvat meidän kanssa :)