8/08/2013

Remontti rullaa.
Se etenee. Epätoivoisuuskohtauksen iskiessä on kaivettava ulkoisen kovalevyn kätköistä kuvat ajalta ennen remonttia. Sen jälkeen on hyvä katsastaa läpi otokset siitä vaiheesta, kun peräkärry toisensa perään täyttyi kuusipaneelista, seinäpahvista, betonimurskeesta, muovimatosta, kaapin raadoista ja laattasohjosta. 

Se on melkein valmis! Siinä määrin jopa, että on mielenkiintoa miettiä naulakko-, hengaritanko- ja vessapaperiteline-asioita. Keskimmäistä ajatellen hankittiin viime viikon puolella rautakaupasta nippu paksua mustaa köyttä, kaksi siansaparoa, kultasta spraytä ja kaivettiin toverin roskakasasta rautanen putki. Viimeksi mainittua varten on letitetty kirkkaan väristä narua, kaivettu laatikosta puupallo ja tuskailtu tovi oman älykkyyden alhaista tasoa. Ensimmäiseksi mainitusta ei ole lisäinfoa muuta kuin se, että timantit ovat saamassa jälkikasvua ihan näillä näppäimillä.

Ihan kohta jo saunotaan omassa saunassa ja melkein vuoden tauon jälkeen se tulee maistumaan melkosen maukkaalta! Se on vissi. Että JES!

7 kommenttia:

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Oi miten hyvälle näyttää jo ja ihanan iso ikkuna teillä siellä, en ole jotenkin sitä rekisteröinyt ennen :)

Unknown kirjoitti...

Varmaan ihana fiilis ekan saunnomisen ja kovan urakan jälkeen. Tsemppiä loppumetreille :)

Rillirousku kirjoitti...

Riikka: Ei ole tainnutkaan olla aikaisemmin kuvaa tuohon suuntaan, tai yleiskuvaa muutenkaan. :) Kiitos, en malta oottaaaa!

Anna: Varmasti!! Kiitos! :)

Metsämansikka kirjoitti...

Oi, nauttikaa saunasta! Meilläkin on saunan remontti joskus vielä edessä, kunhan saadaan eka talo sisältä rempattua. Voi olla, että iskee melkoinen saunaikävä, jos ei hetkeen ole minkäänlaista mahdollisuutta päästä sinne.

W kirjoitti...

Hieman on eteinen muuttunut! ;) Hieno tulee!

anu kirjoitti...

Oi, hyvältä näyttää. Me just purettiin sauna remontin tieltä. Kellarin remonttiaikataulusta ei kyllä ole tietoakaan, eli pitkä tovi menee ilman saunaa.
Hyvää jaksaa odottaa, niinhän ne sanoo.

Rillirousku kirjoitti...

Metsämansikka: Sitä saunan tarpeellisuuttaa ei kyllä oikeasti ymmärrä kuin vasta sitten, kun sitä ei ole! Mutta kyllä me vielä joskus saunotaan uudessa, ja te kans. :)

Väriä: Sinähän sen tiiät, että voi että ko se oli kauhee ennen! :D Mutta hyvä siitä tulee! :)

anu: Se on muuten justiinsa niin! Joskin myös niin, että odottavan aika saattaa olla tooooodella pitkä... ;D