8/09/2013

Arkea.
Meillä on nyt eskarilainen. Vuodet rynnii eteenpäin siinä määrin joutuisaan, että aivan pitää itseään pysäytellä harva se päivä nauttimaan tästä hetkestä ja siitä, kun kaikki on niin hyvin. Viime yö meni jännittäessä, siis lapsen maamolla, sillä ihan justiinhan vasta ite olin koululainen! Kuusivuotias itse laski koko kesän innoissaan öitä eskarin alkuun ja kuuleman mukaan ensimmäinen päivä meni ihan sika hyvin.

Arki on arkea siinäkin mielessä, että täällä on viimeinen viikko kammettu tavaraa kirpparikasaan ihan armottoman raakalla kädellä. Pientä väljyyttä elinympäristössä alkaakin olla havaittavissa, vaikka vieläkin varmasti armottomasti karsitaan. Tänään on pumpattu kaksi kirpputoripöytää ja pari rekkiä täyteen ja mikäli tahdot helpottaa marjatan urakkaa, niin salainen tunnus on Kirpparilla 74/75. Lisäksi muutama pieni asia päätyi huuto.nettiin. Olisi oikein mukavaa, mikäli kampe päätyisi uuteen hyvään kotiin! 

Arkea arvostan ja lähen kuoriin potaattia.

6 kommenttia:

anlomar kirjoitti...

I love your home so much ♥♥♥
greetings from Germany, Annegret
anlomar.blogspot.de

anna kirjoitti...

Ah tuo viimeinen lause! Miten hieno!

A-R kirjoitti...

Pisteet uusista kuvakulmista :)
Muistan kuinka erikoinen päivä se oli kuin esikoinen aloitti eskarin,niin jännää (ädille)! Ja nyt se sama eskarilainen menee jo toiselle luokalle,hui kuinka aika menee nopsaa. Nuorimmainenkin viettelee viimeistä "osa-aikaista" kotivuotta ennen eskaria.
Ihanaa arkea teille!

Vea kirjoitti...

Kävin tyhjentämässä pöytääsi kahden soman korkkikannellisen lasipurnukan verran. Ja aika paljon siitä lähti tavaraa ihmisten matkaan - hyvällä tuurilla ei jää ensi viikoksi juurikaan myytävää.

- Vea

p kirjoitti...

Kivoja kuvia, sun kuvista saa aina hyvää fiilistä!:--) Ootko koskaan ajatellut tekeväsi instagramia?

Rillirousku kirjoitti...

alomar: Thank you <3

anna: Kiitos! Kyllä potaatti pelastaa aina lauseen ku lauseen. ;)

A-R: Kääk, en kykene ajattelemaan koulua ollenkaan! Kotivuodet on sitten ihan oikeastioikeasti ohi. Haikeaa, siis äitin mielestä. ;) Kiitos viestistä A-R! :)

Vea: Jes, kiitos! Melkosen paljon tavaraa se pöytä onkin jo vastaanottanut ja aika mukavasti lähtenytkin. Kiitos teille!

p: Kiitos, mukava kuulla, että tykkäät! :) Puhelin on sen verran vanhaa mallistoa, että ei löydy interneetin ihmeellistä maailmaa sieltä. Että näillä näkymin ei myöskään Instagramia. :)