8/01/2013

Uutta kotia suunnittelevat ja siitä haaveilevat tietävät, että rakentaminen on melkoinen projekti. Kaikki lähtee siitä, kun mietitään ja unelmoidaan täydellisesti oman perheen tarpeisiin sopivasta talosta.  

Viime aikoina olen saanut olla mukana tutustumassa, sivusta seuraamassa ja toteuttamassakin, kun kansalaisten haaveista tehdään totta:

Caavatalot tarjoaa uudesta kodista haaveileville stressittömän ja miellyttävän rakentamisvaihtoehdon. Omat yksilölliset valinnat pohjaratkaisuissa ja sisustusmateriaaleissa tekevät talosta kodin, jonka toteutuksesta vastaamme alusta loppuun.

Uusi idea valmiskotimarkkinoilla on Caavatalojen Designer, jolla voi muokata valmista mallistoa mieleisekseen tai suunnitella kokonaan oman pohjan. 

Suunnittele perheellesi unelmien koti Caava Designer-suunnitteluohjelmalla ja voita viikon mökkiloma Kuusamon Rukalle! Klikkaa tekstilinkkiä tai sivupalkin mainosta. Näet tarkemmat ohjeet, pääset tutustumaan ohjelmaan ja olet mukana kisaamassa siitä, kuka voittaa mökkiloman. Sen lisäksi voittajan suunnittelema pohja pääsee osaksi Caavatalojen vakiotalomallistoa.

Suunnittelemisen iloa!

Postaus on tuotettu yhteistyössä Caavatalojen kanssa

1 kommentti:

Lilla kirjoitti...

Tähän pitää kyllä osallistua! :)