5/20/2013

Today is the day.
Lukee taulussa sisareni keittiön hyllyllä. Ja niin se on, eilenkin, kun läksimme ihan vain tyttöjen kesken retkelle lintutornille. Kaksivuotias kiipesi kivelle ja huusi noin viisikymmentä kertaa: Hei hevotet, mittä te oletteee? Heposet eivät olleet vielä päässeet kesälaitumille ja sekin tuli huomattua, että kesä on totisesti vasta aluillaan, sillä tornillakin tulvi siihen malliin, että sinne ei ollut menemistä.

Luonto on ihmeellinen. Kun päässä pyörii ei tarvitse muuta kuin mennä metsään, istua hetkeksi alas ja ihmetellä luonnon omaa konserttia. Kuunnella taivaanvuohen määkinää, nauttia pikkulintujen kesäkonsertista,  sirkkojen sirityksestä ja huutaa joutsenelle: Heippa vaakku, me mennään nyt huviletkelle!

Sen enempää ei ihminen välttämättä elämältä tarvitse.

9 kommenttia:

Haha kirjoitti...

Aivan ihania kuvia Rilla!! Ihana kuva "huutajatytsystä"!

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Oi taas mitä kuvia!

Tuuli kirjoitti...

Ihania kuvia taas. Toukokuu on niin kauniin värinen. Päiväohjelmassamme juuri nyt pupujen ja serkkutytön bongailu...

Emmi kirjoitti...

Ihanat kuvat hurmasi! Näissä kiteytyy kesän syvin olemus: juostaan pitkin niittyjä vailla huolen häivää ja huhuillaan hepoja! :) (unohdetaan kaikki ne mahdolliset kirput ja käärmeet joita siellä niityllä voi olla)

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Voi miten ihania luontokuvia!

Ramona kirjoitti...

Ihan mielettömän upeita kuvia, varsinkin tää kolmanneksi alin!

Anonyymi kirjoitti...

Niin totta. Ja ellei ihan metsään asti ehdi, pelkkä puiston vastaleikatun nurmenkin nuuhkiminen ja hiirenkorvien tarkkailu vie ajatukset pois kiireistä ja huolista. :)

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja kyllä toi iloinen takki on vain niin supersöötti lasten päällä! :) Ite meinaan aina unohtaa sen kaappiin, mutta onneksi tulee ksä niin ei tarvitse alle paitaa enää :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos <3 Ei nätistä metsätilkusta kyllä huonoja kuvia kauniina päivänä saa, vaikka yrittäisi. :)