5/18/2013

Kesävarpaat.
Mutaa varpaissa ja hiekkaa kynsien alla. Varma merkki kesästä.

Varmaa on myös se, että saunominen on mukavaa. Päivän kun tonkii pihaa ja kantaa pään kokoisia kiviä kukkapenkkejä ja kulkuväyliä reunustamaan ja sen päälle kiskasee tujut löylyt, niin jopa illalla nukkumatti saapuu oikein juoksujalkaa kantamaan väsynyttä työn raskaan raatajaa untenmaille. 

Aloitteleva hyötykasvipuutarhuri kaipaa kukkapenkkien kaveriksi paikkaa, johon jotain vaikeasti tapettavaa istuttaisi. Olisihan se eri maukasta nykäistä omasta maasta jotain muutakin, kuin rikkaruohoa kanille jauhettavaksi. On alettava askartelemaan istutuslaatikoita ja toivottava, että kova työ kantaisi hedelmää. Tai vihannesta. Juureskin olis tosi jees. Pääasia, että pysyisi elossa pannulle asti.

7 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Oi, tuosta kiuaskuvasta oikeen "haistaa" sen ulkosaunan savun hajun ja muun, sen tunnelman.Tahtois kans käydä... :)

-TIINA- kirjoitti...

Täälläkin on näkynyt jo kesävarpaita ;) Ihania kuvia, ihan tuli saunan tuoksu pelkästään katsellessa ;)

MIIA METSO BLOG kirjoitti...

Sunkin pitää alkaa säkissä kasvattamaan! Ei pääse rikkaruohot kimppuun niin helposti, ei tartte kääntää kasvimaata heti alkuun ja riskisijoituksetkaan euroissa ei ole isot! :) Oi sauna, ja vielä kunnon puusauna!! Meidänkin haaveissa pihasauna, ehkä kesän lopulla jo saisi sellaisen, kunhan talo on valmis :)

KaisuT kirjoitti...

Yritäpä metsästää tutuilta yrittäjiltä KUORMALAVAKAULUKSIA niin ei tarvitse itse tarttua vasaraan. Ne ovat nimittäin mainioita kasvatuskehyksiä.

Rillirousku kirjoitti...

Virpi: Tervetuloa saunaan vaan! :)

Muruhuttu: Tuoksu onkin melkein parasta. :)

Miia: Kiitos vinkistä! Luin lehdestä, että joku kasvattaa potaattia nurtsillakin. :-O Paljon on asioita, joista ei aloittelija tiedä yhtään mitään. ;)

Kaisu: Kiitos tästäkin vinkistä! Pitääpä kysellä. :)

Kerttu / Modernisti kodikas kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia. Ihanaa, kun on KESÄ!

Rillirousku kirjoitti...

Kerttu: Kiitos, niin on! :)