5/17/2013

Kovasti on pehmeetä.
Nyt on oikesti kesä. Perheen nuorimmat ovat jättäneet talviturkkinsa lähirantaan, kesämekkojen puute on akuutti ja nenästä on lähtenyt nahka jo kahdesti. Aurinko hymyilee ja kansa nauraa.

Ja juuri tässä, nyt ja näillä helteillä on innostuttu taas neulomaan. Aj että kun se tuntuu mukavalta pitkähkön tauon jälkeen, kun ei ole oikein keksinyt, että mitä sitä neuloisi. Ensiksi saateltiin loppuun neljä kuukautta kesken ollut pikkunen villatakki veljenpojalle ja sitten kätevästi postipoika kiikuttikin postilootaan lapun mukavasta yllätyksestä. 

Werannasin Riikkahan se otti ja piristi neulontahimoisen mutta mielikuvituksettoman marjatan elämää, kun lootasta paljastui muutamakin pussukka ja vielä neuleohjeetkin siihen päälle. Lamb-tyynynpäällinen lähti puikoille tietenkin samana iltana ja toinen kokovalkoinen odottelee pääsyä langasta tuotteeksi. Voi pojat, kun niin tulevat ilahduttamaan kesäiltoina navetan saunatuvassa. Mikäpä siinä lämmön jälkeen happea haukatessa ja villaan nojaillessa.

Werannasin nettiputiikista löytyy Knit Hit Kit-käsityöpussien lisäksi monenmoista muutakin mukavaa asiaa kotiin tai mökille, ihan itelle tai kaverille. Pistähän katellen!

3 kommenttia:

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Täällä sama vika, eli neulontahimo iski helleaallon kanssa samaan aikaan. Olen saanut toistaiseksi pidäteltyä itseäni aloittamasta uutta kutomisprojektia...

http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Dein Blog ist klasse, ich liebe ihn ♥♥♥
LG Petra

Rillirousku kirjoitti...

Sonja: Elä suotta pidättele itteäs! :)

Petra: Thank you! :)