5/22/2013

Ompelukone laulaa ja taivaalla paistaa kuu.
Semmostakin meinaan tapahtuu, että ompelukärpänen purasee kipiästi, eikä sitten hevillä hellitäkään. En valita. Kun kerran purasee, niin puraskoon sitten kunnolla.

On kauheen mukavaa ja onnellista, että saa yllättävän kierrätyskeskuskutsun, kun on aivan tyytyväisenä kastelemassa hartaasti varrottuja kukkasia omalla kotopihallaan. Mikäpä sen maukkaampaa, kuin hypätä toverin auton kyytiin ja hurahuttaa penkomaan aarteita tuon mainitun putiikin koreista ja hyllyiltä.

Joskus onnistaa, kuten vaikka nyt, kun löytyi keittiöön monta mukavaa purnukkaa ja erityisen sydäntä lämmittävästi tyttären kesäleninkejä ajatellen melkonen määrä kangasta. Kangaskorista vaaleaa farkkua, raitasta pitkä pätkä, pirteää keltaista ja lakanalaarista vielä herttasen persikkaisia ja haalean keltaisia tyynyliinoja. Vinoraitainen lakana on auliilta kuomalta saatu aikaisemmin. Kanttinauhat, vetoketjut ja napit on myös kierrätyskeskushankintoja.

Ostosreissun jälkeen ommeltiin ystävän kauniissa kodissa kahden koneen voimin yömyöhäiseen. Kolme mekkoa ja yhtä monta tupsuhattua kaksivuotiaalle, kolikoita tuhlaantui noin kolmen euron verran. Kierrätyskeskus on ystävä.

8 kommenttia:

hr kirjoitti...

Ihanat värit, ihana mekko, ihana koti!

Fargevandring kirjoitti...

Beautiful photos, colors and a very lovely dress :-)

Pinja / Pinjacolada kirjoitti...

Mäkin jäin ihailemaan värejä tänne! Aivan ihana kesäjätskin värinen mekko! Meidän 2-vuotias ihaili myös mekkoa tuosta olan yli :)

Rillirousku kirjoitti...

hr: Niin on!

Fargvandrig: I like too! :)

Pinja: Kesäjätskin värinen mekko se olla pitää. :)

Villis kirjoitti...

Olet paitsi taitava, niin myös onnekas, kun sinulla on tuollainen ystävä, joka nappaa mukaansa ja viihdyttää yömyöhään! Tiedän nuo hetket, ne on parasta noissa ruuhkavuosissa!!! Kaunista saitte aikaiseksi, mukavaa kesää teille molemmille!

Milla kirjoitti...

Voi miten makea mekko typylle!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oot kyllä aikamoinen taituri, voi kun osaiskin ommella! Ihanaa viikonloppua!

Rillirousku kirjoitti...

Villis: Kiitos, sanasi jäävät mieleen! On onnellista, että on ystäviä. Ilman ystäviä emme olisi mitään. :)

Milla: Kiitos, pistetäänkö korvan taakse tulevan varalle... ;)

Susanna: Kiitos! Katsos, kuka vaan osaa kun harjottelee! :)