12/13/2012

Sukkaoppilas tässä terve!
Noo, kun ensimmäiset sukat on uskaltauduttu vääntämään, niin tottahan tiiätte, että putki jää herkästi päälle. On varsin hyvin tiedossa, että jos tämä maamo jotain oppii, niin siitä ilosta ei kovin herkästi päästetäkään irti, vaan samantien on tehtävä tusinan verran samanmoisia ja nautiskeltava tuosta oppimisen tunteesta.

Vaan eihän se nyt niin yksinkertaista ole. Kantapää menee tätä nykyä kuin vettä vaan mutta tyttären kaksiväriset sukat jouduttiin purkamaan päistään pariin otteeseen, sillä vasta kolmannella kerralla uskaltauduttiin tekemään sukan jalkateräosiosta niin pitkä, että se oli sopivan kokoinen. Aina ei pääse helpointa reittiä ja oikeastaan, miksi pitäisikään? Tarpeeksi kun taistelee, niin varmasti oppii.

Joulahjapaja, joka myös ompelupöydän nimeä kantaa, on totaalisen räjähdyksen kourissa. Kesken on vähintäänkin kymmenen asiaa mutta onneksi myös monta valmista. Ja onhan se vaan mukavaa, tuommonen lahjan vääntö. Siitä nyt ei mihinkään pääse.

Viisivuotias huokaili viikko sitten PAPU-paidan nähtyään siihen malliin, että olihan se ostettava. Ja kyllä se vaan onkin nätti!

7 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Kovasti tänään houkuttelin Kimperissä hankkimaan Papua myyntiin :)

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Ai kun on veikiät. Sama tauti rahikaisella. Laskeskelin, että taitaa olla kuudes sukkapari menossa ja taito opittu myös vasta tänä syksynä. Luultavasti into loppuu jossakin vaiheessa kuin seinään, mikäli aikaisempiin merkkeihin on uskominen.

Virkattu lintu kirjoitti...

Onpa ihanat eriparisukat :) Ja kivat myös nuo paperipallot!

Rillirousku kirjoitti...

Peurankello: Hyvä! Houkuttele jatkossakin. ;)

Kaisa: Ehottomasti loppuu! Se on just se homman pointti, että eka tehään ku liukuhihnalta ja yhtäkkiä ei tehäkään ollenkaan. :D Tein tuolle tyttärelle jo yhdet sukat aiemmin mutta tuli semmoset vauvan kokoset ku ei ollu sukkien omistaja tekohetkellä mukana. Kauheen vaikeeta arvioida silmämääräsesti minkä kokonen koipi jollain on!

virkattu lintu: Sukat on mukavat. Ja paperipallerot piristää. :)

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Niin on! Heitin melkein kärrynpyöriä kun sukulaiselle tehdyt miesten hobbittisukat osui aivan nappiin (kenkä semmonen 41). Piti yrittää saada aikaiseksi oman 38 ja miehen 44 monon välimaastokoko.

MiaMatleena kirjoitti...

Ihanat sukat! Itse odotan vielä neulomisinnostusta, mutta toivon sen tulevan, koska näin eilen niin kauniin neulekirjan kirjakaupassa :)

Rillirousku kirjoitti...

Kaisa: Sitte sitä aattelee, että no kyllähän ne vähän venyy mutta ei näemmä kyllä juurikaan veny. Harjottelun kautta, no jos ei mestariksi, niin ainaki sinne päin. ;)

MiaMatleena: Kiitos! Kyllä se vielä joku päivä iskee. :)