12/14/2012Ilmoitusluontoisena asiana tämä kerrottakoot,
jos tätä nyt sattuisi lukemaan joku tonttuvaari taikka muori, jonka jouluiset toverinpiristykset ovat vielä puolitiessä ja joka kaipaa jonkinmoista ideaa päätöksen tekemiseen. Tämä marjatta koki tänä vuonna sen verran suurta laiskotusta kaupungille lähtöä ajatellessa, että tilasi lähes kaikki joululahjat tärkeimmilleen suoraan internetin jännittävästä maailmasta ja olihan se muuten kätevää! Jäi vuodattamatta hikikarpalo poikineen ja lisäksi plussana makosasti energiaa siihen parhaaseen, eli paketoimiseen ja toverin ajattelemiseen.

Kerronpa sitten sen ilmoitusluontoisen asian, että kaikki yllä olevat herttaset tuotteet sekä varsin monta muuta löytyy Finnish Design Shopista ja yli 100 euron ostoksista saa 10 euron alennuksen koodilla JOULU2012. Etu on voimassa tiistaihin 18.12 saakka. Lisäksi yli 100 euron ostoksissa on ilmainen toimitus.

Jos jotakin joululahjalistalleni kirjoittaisin, niin se olisi ylinnä näkyvä valaisin, kummassa tahansa uudessa hempeässä värissä. Kyllä vain, tämä oli silkkaa mainosta sekä yksi varsin selkeä vihje. Kiitos joulupukki!

4 kommenttia:

Viena kirjoitti...

Nuo pastellimyyt on kyllä sulokkaita. Niin toki muukin juttu tuolla putiikissa.. Rikas mies jos oisin!

Rillirousku kirjoitti...

wikke: Välistä olis ihan kiva olla pikkusen rikas mutta sitten toisaalta ois kai se aika tylsää? Jos sais aina kaiken mitä haluaa, katoais hohto. :) Mutta tuommosen lampun verran rikas voisin olla kyllä!

Memma kirjoitti...

Mullekki toi vaaleenpunanen! Ja samantien myös vaaleensininen..aaah!

Rillirousku kirjoitti...

Memma: Ne on kyllä makosat!