12/08/2012

Arabia.
Tämä martta sai ilon olla Indiedays Inspiration-bloggajana mukana Arabia-kampanjassa, jossa luodaan ja etsitään Suomen kauneinta kattausta. 

Pyöreälle pöydälle katettiin brunssihetki sekalaiselle ystäväjoukolle. 
Jonnin aikaa sitten ilmaantui kauppojen hyllyille 24h Tuokio-astiasarja ja sehän oli sitten menoa meikämarjatan osalta. Harvoin meinaan jokin porsliiniesine kolahtaa siihen malliin kumahtaen, että takaraivossa kolkutti vielä pitkän tovin. Tuolloin hankin kirpputorilta saaduista myyntituloista itselleni kiitokseksi tuon sarjan maitokannun ja nyt tämän kampanjan myötä astiakaappiin ilmaantui vihdoin myös kuppia ja lautasta tuota samaista sarjaa. Tämä kattaus on katettu 24h Tuokio-astioiden lisäksi myös muutamalla pirteän värisellä KoKo-jälkiruokakulholla. 

Nyt on toverit vapaus päästää luovuus valloilleen! Ota osaa kilpaan ja kata aamupalakattaus jälkikasvulle, lounaskattaus ystävien kesken tai vaikka romanttinen iltapalakattaus kahdelle. Astioina on pääosin käytettävä Arabian astioita mutta muuten vain taivas on rajana ja mielikuvituksen puuhamaa on lupa ottaa käyttöön mitä luovimmissa määrin. 

Vapauta astiasi, kuvaa kattaus ja ilmoita se mukaan Suomen kaunein kattaus-mittelöön. Tehtäviini kuului ilmoittaa oma brunssituokioni mukaan taistoon, joten esimerkki on nyt näytetty ja tie eteenpäin viitoitettu. Osallistumisaikaa on 31.12.2012 saakka ja voittaja valitaan 7.1.2013. Omaa suosikkikattaustaan voi myös äänestää ja näin samalla osallistua arvontaan. Suomen kauneimman kattauksen valitsee kuitenkin tuomaristo.

Vapauttakaa astianne toverit!

Osa kuvien astioista saatu kampanjan kautta.

3 kommenttia:

Iris Vank kirjoitti...

I love this colour combination! So very pretty!

Outi ♥ kirjoitti...

Vautsi miten kiva kisa. Täytyypä itsekin kaivella Arabiat kaapista ja osallistua kilpailuun!

Rillirousku kirjoitti...

Iris: Thank you. :)

Outi: Ehdottomasti osallistumaan! :)