12/28/2012

Muuttoa ja kaapin raivausta.
Täällä on meinaan muutettu. Lastenhuone oli viisivuotiaalle kuuleman mukaan jo ihan liian lapsellinen, joten toveri muutti työhuoneen sänkyyn. Ovea katsellessa ei jää epäselväksi kuka huoneessa mahtaakaan majailla. Ja siihen kului yksi kokonainen teippirulla alusta loppuun.

Tuon muuttajan maamo on harrastanut raivausta. Joulu on riisuttu jo pari päivää sitten ja sen lisäksi oiva kasa muutakin ympäriinsä kulkevaa tavaraa on päätynyt kirpputorilaatikon huipuksi. Vuosi on aloitettava puhtaalta pöydältä, kaikin puolin. 

Ompelukone on laulanut, kun tyyny poikineen on syntynyt tähän maailmaan. Nämä tyynyt ja moni muu liittyy erääseen projektiin, josta oikein mielelläni lisää jonnin ajan kuluttua kerron. Siitä kätevästi seuraavaan aiheeseen, joka on se, että tämä martta aikoo nyt ihan oikeasti ostaa luistimet monen vuoden aikomisen jälkeen. Voi jehna kun on jännää.

2 kommenttia:

hanka kirjoitti...

ihana tuo viisivuotiaan ovi:)meillä samanikäinen tallustaja joka on niin rinsessa-iässä että kaik on kovin vaaleanpunaista;)))tekisi itekin mieli viskata kuusi vintille ja koristeet kaappiin.lasten takia maltan mieleni.mukava on aloittaa puhtaalta pöydältä uutta vuotta.kirppiskuormaan tulee lähtemään meiltäkin tavaraa

Rillirousku kirjoitti...

Hanka: Täällä on Angry Birds kuuma sana, niinkuin parilla muullakin viisvuotiaalla. ;) Meillä olikin joulukoristeita melko niukasti, kun ei oltu joulua kotona mutta neki läks. Kuin myös kaksi jätesäkillistä roinaa roskiin ja saman verran kirpparikasaan, kyllä tuntuu KEVYELTÄ. :)