12/04/2012

Hilsen fra København!
Terveisiä Kööpenhaminasta. Takana erittäin tarpeeseen tullut pitkä viikonloppu maassa, joka tähän asti oli jäänyt oudoksi mutta johon tulevaisuudessa tullaan toivottavasti tutustumaan vielä moneen otteeseen. Jouluinen Kööpenhamina teki vaikutuksen, monessakin mielessä.

Sillä aikaa oli tullut talvi. Pakkanen paukkuu tänään parissakymmenessä pakkasasteessa ja varpaat jäätyy varsin pikaisesti. Tänään käytiin nenäkarvat huurussa rannassa uhmaamassa vilpakkaa pakkasilmaa, niin nättiä kyllä on, ettei sanotuksi saa. Lumi tuntuu aika mukavalta kuitenkin kaiken pimeän ja mustan jälkeen.

Kööpenhamina imi matin kukkaroon. Keittiö kiittää käsipyyhkeen, maton ja monen muun muodossa. Eipä ole tämä marjatta kuunaan törmännyt niin herttasiin ja toinen toistaan makosampiin pieniin sisustuspuoteihin. Tutustumaan mars toverit! Pidennetyn viikonlopun paras anti oli kuitenkin matkaseura, se kultaakin kalliimpi. Enkä voisi olla kiitollisempi ystävistä.

12 kommenttia:

TAINA kirjoitti...

uulalaa ku toi matto näyttää hyvälle ! kyl mieki ootan että saan sen lattialle ! :)

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Täydellinen matto! Kovasti on viikonloppureissua sinne kaavailtu, jo pidempään, mutta vielä ei ole aikomukset realisoitunu. Vähän pisti taas polttelemaan, kun tämän luin.

Enni kirjoitti...

Sanoppa muuta toveri, matkaseura oli kyllä parhaista parhainta!:)

Hienoja ostoksia tuli tehtyä, matto on kyllä komia! Ja muutekin. Erityisesti nuo tiskiharjat..;) Jos tiedät mitä tarkoitan...

elina kirjoitti...

aivan hurmaava lautanen, onko sillä jotain nimeä / merkkiä:-) ?

Sohvi kirjoitti...

Hih, meillä on melkein sama kuva - lapikkaat uppolumessa. Ja voi kun sinulla on taas kaikkea ihanaa...

E kirjoitti...

Kööpenhamina vei myös minun syrämeni tässä syksyllä. Tukka putkella siellä mentiin kohteesta kohteeseen, työreissulla siis, ja kaikki nuo puodit ja muut jäi koluamatta. Mietin että mikä siinä kaupungissa niin viehättääkin, mutta ehkä se on se keski-eurooppalaisen ja pohjoismaisen kulttuurin sekoitus mikä on niin kiva! Menen taatusti sinne uudestaan, se on niin varma.

Tiinakaisa kirjoitti...

Ihana matto ja Kööpenhamina ON ihana! Täytyy munkin kaivaa lapikkaat varastosta jalkaan.

Stephanie Koster kirjoitti...

great photo's! Love the Donna Wilson plate.
Enjoy the snow.
Kind regards, Stephanie

Rillirousku kirjoitti...

Taina: Elä muuta sano! Ja oli muuten yllättävän iso, vaikka kaupassa näyttikin vähän nysältä.

Kaisa: Kyllä suosittelen, ehottomasti! Näin joulun alla varsinkin oli oikein nätti, vaikka en muinakaan vuodenaikoina usko sen pettävän!

Enni: Hei, ihmisellä ei voi koskaan olla liikaa tiskiharjoja! Jos ymmärrät mitä tarkoitan.

elina: Lautanen on Donna Wilsonin, ostin sen HAY:lta. :)

Sohvi: Kyllä Kööpenhamina vei pinnalliseen puoleen tarkoitetut rahat aika hyvin mutta se oli reissun tarkotuskin! :)

E: Niinpä, joku outo tenho siinä oli! Ja tivoli oli kans niin älyttömän nätti paikka kaikkine pikku kojuineen ja valoineen. Aiai!

Tiinakaisa: Kyllä, nyt se lapikas-aika sitten alkoi!

Stephanie: I love it too! :)

jossu kirjoitti...

Ihana mutta kylmä talvi oli saapunut sillä aikaa.. Ulkona on paljon kauniimpaa kun reissuun lähtiessä, tästä on hyvä jatkaa joulun odotusta!

Sinäkin löysit kaikkea kivaa. Täällä on kans hypistelty ostoksia ja kerta toisensa jälkeen ylistetty matkaa ja matkaseuraa. Ei siitä mihinkään vaan pääse että ilo on omistaa ystäviä! :)

TAINA kirjoitti...

mutta rilbe kuule se matto jostaki syystä haiskahtaa mummolalle :D onkohan mun nenään jääny jotaki hajuja...

Janne kirjoitti...

Loving that carpet!