6/24/2012

Sade on ovela juoni muistuttaa meitä nauttimaan auringon lämmöstä.

Kesässä kai melkein parasta heti auringon jälkeen on valoisat illat ja yöt. Tuon vuoksi rytmi on näin juhannuksen tienoilla vähintäänkin sekaisin mutta se ei oikeastaan suuremmin haittaa. Melkein parasta elossa on istuksia kesäyönä pihamaalla, kuunnella sirkutusta ja lepuuttaa aivoja hiljaisuudessa. Vähät väliä päivärytmistä tässä vaiheessa vuotta.

Tänään sataa. Huomennakin, mikäli säätiedotusta on uskominen. Positiivisen yövieraan sanoin totean, että mitäpä me sateesta, pilvien takana paistaa kuitenkin. Eilen iltamyöhällä hytisimme nuotion ääressä tuulen viuhuessa järvellä. Leija tykkäsi eikä muitakaan suuremmin valituttanut. Ensi kerralla varataan mukaan tarpeeksi vaatetusta.

Kesä.

Pernilla and Anna G - thank you!

6 kommenttia:

zalla kirjoitti...

arvaan kyllä heti et toi positiivinen yövieras on M.H :D

pikku viu viun äitee kirjoitti...

kivoja kuvia. täälläkin meni rytmi vähän sekaisin koko poppoolla juhannuksen aikaan mutta nyt on taas pakko palata suunnilleen ihmisten aikoihin, miehellä työtä ja osalla lapsista vielä tämän viikon hoitoa.

Virpi kirjoitti...

Moi! Mukava retkimeininki juhannuskuvissa. Kommentoin nyt tätä blogiasi varmaankin ensimmäistä kertaa. Kaveri vinkkasi kässänopen painajaisesta ja ihastuin blogiin ikihyviksi. Hyviä kuvia, pettämätön staili ja hauska meininki. Että joukon jatkeena uusi lukija siis! :D

Ja mainittakoon myös, että ensimmäinen villatakki on huppua vaille kasassa :D Näyttää tosi kauniilta tuo minityypin keltainen huppari.

Rillirousku kirjoitti...

Salla: Ei ollu vaikea arvata. :)

Pikku viu viun äitee: Juhannus on kerran vuodessa vaan. Olkoon rytmit sekaisin siis. :)

Vipe: Kiito, kiva kun jätit viestiä! Hauska kuulla, että oot innostunut villatakista. Hyvä! Ja tervetuloa vaan. :)

Annu kirjoitti...

Nyt ei oikein säät suosi, pöh, mutta ei, ei, ei valiteta :) Minäkin olen tehnyt villatakin, joululahjaksi vuoden ikäiselle kummipojalle. Siitä tuli hieno lukuunottamatta liian tiukkoja käsiaukkoja. Se seikka tosin johtui siitä, etten näköjään osaa yhdistää kappaleita toisiinsa oikein, harjoituksen puutetta :)

Rillirousku kirjoitti...

Annu: Villatakki-innostus on näemmä taas kesän korvilla päässyt valloilleen. Hyvä niin! :) Aurinkoista kesää sinne!