6/23/2012

Keskikesä.
Viime yönä jostain kuului kolinaa. Keittiön ikkunaan oli törmännyt juhannuskuntoinen isohko lintu, joka jäi iskusta pökertyneenä hetkeksi ikkunalaudalle istumaan ja miettimään elämän tarkoitusta. Oli yötön yö ja auringonlasku järvellä mitä koreinta katseltavaa ihmislapsen silmämunille.

Juhannus on mainiota aikaa nähdä tovereita, vastaanottaa vieraita, istua nuotiolla ja mulahtaa kömpelön valaan lailla vielä varsin hyytävään veteen. Kylmät keuhkot on kuitenkin pieni paha sitä seuraavasta lämmön tunteesta mutta liian syvässä vedessä ei enää näin vanhalla iällä kuitenkaan uskalla kokeilla kuperkeikkaa. Ottaa meinaa  hiukkasen liikaa mahanpohjasta ja pinnalle pääsy ilman tukevaa pohjaa ei ole taattua.

Viimeiset neljä päivää olen imenyt itseeni kesän tuoksuja, värejä ja ääniä. Aina ei hymyilytä mutta mielenkiinto arkiseen eloon on toistaiseksi palannut. Aion ottaa tänään ja tällä hetkellä kaiken irti jokaisesta minuutista. Huomisesta kun ei ikinä tiedä.

Hyvää juhannusta!

10 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

On nättiä, on! Hyvää juhannuksen aikaa teille!

Viivu kirjoitti...

Todella kauniita kuvia ja kaunis koti!

mira kirjoitti...

Heipsan!
Millä tuo teidän keittiön betoniseinä on tehty? Kirjoitit joskus aiemmin, että jauheella, muistatko jauheen nimeä? KIITOS KIITOS KIITOS!!

Satu kirjoitti...

Voi että sulla on ihana blogi täynnä ihan mahtavia ideoita ideoita!! Eksyin tänne ja arvaa olenko viettäny juhannusta villatakin teossa. Mun kipee nielutulehdus ja 2-vuotiaan tyttären kipsattu jalka piti huolen siitä, että mökkijuhannus jäi väliin, joten suuret kiitokset ohjeesta. Olen ihan kutomishuumassa täällä. Seuraava takki on jo suunnitteilla, vaikka edellinenkään ei oo vielä valmis. Oikein mukavaa juhannuksen jatkoa sinulle.

Stephanie Koster kirjoitti...

I have chosen your blog for an Stylish Blog Award to give! I hope you like it!
please check http://interieur-coosje.blogspot.com/2012/06/stylish-blog-award.html
Have a nice sunday!
Regards, Stephanie

Lisanne van de Klift kirjoitti...

I'm totally in love with your blog! Found your blog via Interieur~Coosje. What a beautiful home! Great pics! Become a follower! Hope you follow back :-)

Love Lisanne
lisannevandeklift.blogspot.com

Rillirousku kirjoitti...

Kiki: Kiitos, samoin sinne! :)

Mollie: Kiitos. :)

Mira: Seinä on tehty märkätilatasoitteesta. Nimeä on muista mutta eiköhän kaikki samaan tarkotetut töhnät käy ihan yhtä hyvin. :)

Satu: Olipa mukava kuulla, että oot saanu purasun! Menee se juhannus varsin hyvin kutoessakin ja sitäpaitsi kesäiltaisinkin tarttee lämmikettä. :) Hyvää juhannuksen loppua sinne!

Stephanie: Thank you! :)

Lisanne: Thank you for your kind words! :)

-S kirjoitti...

Viimeisen kappaleen pari viimeistä lausetta oli niin osuvaa- näin se pitää! Itse täällä toipilaana leikkauksesta.

Teidän kodin valkoinen lattia näyttää upealta. Ja keittiö myös- onko keittiö tehty ilman yläkaappeja? Täällä suunnitteilla keittiöremppa putkirempan yhteyteen niin kaikki ideat ja ratkaisut kiinnostavat. :)

Aurinkoista kesää!

SpdZ kirjoitti...

Love this post, great pics! We have the same coffeemaker, only mine is in red, but now I want a yellow one as well...

Minttu / Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Ihanan värikkäitä ja iloisia kuvia blogi täynnä!:)

Mukavaa alkavaa viikkoa Saa kurkistaa blogista!:)