6/05/2012

Joka päivä retkimielellä.
Postipoika on mukava kaveri, paitsi laskunkantopäivinä. Tänään saimme kuitenkin rattosaa postia ja yhdessä paketissa monta asiaa: valokuvan, tarjottimen ja taulun. 

Päivän piristyksen takana on PosterPlease, joka lahjoitti kuvatarjottimen muistoksi jälkeläisilleni. 
Viilupuristettu ja Suomessa valmistettu tarjotin on kestävä tuote ja oiva lahjaidea joko itselle, naapurin Markulle (ehkä joku muistaa sen ajatuksen lakanoista, johon on painettu kuva naapurin Markusta ajamassa ruohoa uimahoususillaan), Markun vaimolle tai ihan kenelle tahansa. Tämä marjatta ainakin on tuosta tarjottimestaan kauhian ilonen! 

Kuvan valinta tuotti tosin jonkin verran harmaita hiuksia. Lopulta päädyin kuvaan, johon tiivistyy tämän vaikean vuodenalun ensimmäisen kesäpäivän tunnelma. Sen päivän, kun taas muistin eläväni. Tämä tarjotin ilahduttaa kotona niin tauluna kuin tarjottimenakin siihen asti, kun se joskus päätyy tyttäreni omistukseen muistoksi lapsuuden kesistä ja metsäretkistä.

PosterPlease haluaa lahjoittaa tarjottimen omasta kuvasta myös jollekin tämän tekstin lukijalle. Valittavana on neljä eri kokoa ja kuvavalinnassa vain taivas on rajana.

Vastaappa toveri siis kysymykseen "Minkä kuvatuotteen haluaisit tehdä omasta kuvastasi perinteisten suurennosten, mukien ja hiirimattojen sijaan?" ja jätä nimesi kommenttilaatikkoon. Olet näin kätevästi mukana arvonnassa, jossa voit voittaa itsellesi kuvatarjottimen omasta kuvasta haluamassasi koossa. Arvontaan voi osallistua aina tiistain 12.6 iltaan saakka.


Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS OSALLISTUNEILLE!

163 kommenttia:

Malene kirjoitti...

Top cool!

Rouva L. kirjoitti...

Oi ihana! En ole moista ennen nähnyt ja tuo on kyllä ihan hienointa mitä nyt heti voin kuvitella. Eli vastaan että tarjottimen. :)

Mikko kirjoitti...

Vastaan että suihkuverhon. En siis omalla kuvalla (voi jee) vaan jollain itse tehdyllä grafiikalla. Kaupan suihkuverhot on superankeita, luulisi että sellaiseen matskuunkin voisi tulostaa.

Nna kirjoitti...

Tarjotin on kyllä toistaiseksi paras kuulemistani ideoista. Mutta voisinpa myös teetättää vaikkapa vaateripustimen kuvalla kunkin perheenjäsenen takille.

Helma kirjoitti...

Kuulostaa varmaan hölmöltä, mutta purkin. Kahvipurkin tai jauhopurkin. En ehkä laittais mitään koiran kuvaa niihin vaan vaikka jonkun reteen kuvaamani graffitin. Ja sitten keittiöön näkyville.
-helma-

Junnu kirjoitti...

Ehdottomasti haluaisin kuvistani eri kokoisia tarroja! Saahan niitä itsekin toki jonkinlaisia pieniä väsättyä, mutta valokuvapaperille pienenpieniä, pieniä, keskikokoisia ja suuria! :)

Elina kirjoitti...

Tuo tarjotin on kyllä todella hieno idea. Luulen että päätyisin kanssa tarjottimeen mukien sijaan. Ja on muuten aivan ihana kuva pikkuisista. :) Elina

Johanna kirjoitti...

Pussilakanasetti tai napakka koristetyyny... Tarjotinkin on kyllä ihan mahtava. Ainakin tuo sinun tarjottimesi on ihan mahtis.

Tuia kirjoitti...

Onpa ihana tarjotin!

Hmmm, haluaisin mielelläni oman valokuvan iPadin takakanteen, mielessä on jo yksi sopiva kuva sinne arkea ilahduttamaan :)

Saana kirjoitti...

Tarjotin on kyllä mielestäni tosi hieno idea. Jos jotain muuta täytyy keksiä, niin sitten esim. kellotaulu voisi olla hauska.

Junibea kirjoitti...

Onpas ihanan näköinen tarjotin. Kelpais meillekin tollanen. Siispä osallitutaan arvontaan ja toivotaan parasta.

Pöydän päälle sellasia tabletteja vois aatella teettävänsä kuvista, tai vaikka sellanen koululaisen pöydälle sopiva alusta. Myös kuvatapetti ois ihana.. varsinkin keittiön kaappien ja työtasojen välitilan seinälle. Siihen vaan pleksiä sit päälle.

hannamaria kirjoitti...

No tarjotinhan olisi juueikin hyvä:taulu ja käyttöesine samassa esineessä:)

Minnas kirjoitti...

Haluaisin kuvastani verhon.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Pitkä verho ois aika huippu! :)

Saija kirjoitti...

Mulla ehkä eniten kiinnostais tehdä taulu, suurennos jostain rakkaasta kuvasta.

Jenny kirjoitti...

Hei! Ihana tarjotin! Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan. Oma kuva olisi kiva painettuna suihkuverhoon!

neitinomad kirjoitti...

No se pussilakana! Tai leikkuulauta! Tai kumpparit! Tai kaapiston ovet? Tai läppärilaukku! Tai sellainen läppärin suojapussi!

Hanna V kirjoitti...

Haluaisin lompakon, johon olisi painettu omien murusten kuvat niin, että ne olisivat aina tallessa (no joo, edellyttäen, että lompakko pysyisi tallessa).

Kaisa kirjoitti...

Kyllä on hiano tarjotin.Lampunvarjostin tuli ekaksi mieleen.Vois olla aika makee omalla kuvalla.Pari eri kokoa,joku simppelihkö malli..

Anneli kirjoitti...

Tuo Restik-tarra on kyllä tosi hyvä idea, niin kuvaa voi siirrellä mielen mukaan moneen paikkaan.
Ihana kuva tuossa sinun tarjottimessa. Kuva, joka kestää aikaa :)

-Anne Koo.

eilen tein kirjoitti...

Onpas superhieno tarjotin! Uuden Iphonen omistajana voisin haluta suojakuoret omalla kuvalla.

Satu kirjoitti...

Tuolta sivuilta löytyvä Restik-tarra näytti minusta todella kivalta.. sellainen kelpaisi minulle!

Pirttihirmu kirjoitti...

Tuo tarjotin on kyllä kauheen kiva. Missäs muualla haluaisin nähdä kuvani...hmm, ehkä verho? Tai jonkinlainen pleksi, minkä taakse saisi valon. Lakanatkin vois kyllä olla hauskat... :)

Tiia kirjoitti...

Puurasia, jonka kannessa olisi kuva. Sisään laittaisin tärkeimmät muistot.

Mymlan kirjoitti...

Haluaisin katsella kuvaa todennäköisesti silloin, kun en muuten näkisi mussujani. Jos joskus palaan töihin, taskukalenterin kannet olisi kivat, mutta nyt kun en kalenteria käytä, kännykkä kuorineen kulkee koko ajan matkassa.

Claire kirjoitti...

Aivan ihana! Mun tarjoittimeen tulis ehdottomasti kuva oman lapsuuteni kesäpäivistä; sateisesta päivästä, jona pikkuveljen kanssa kaadamme ämpärillä vettä keltaiset kuratakit yllämme. Se on kuvista ja muistoista kauneimpani.

katjainkeri kirjoitti...

Ihana tarjotin!

Ekana tuli mieleen omana kuvatuotteena postilaatikko perheen tai lemmikin kuvalla...miksipä ei oman talon/pihan kuvalla, voisi olla ihan kiva...postilootat on niin tylsiä. Tuollaisessa paikassa vaan se kuva joutuu melkoiseen säärasitukseen, ois surkeaa jos se kovin haalistuis

Jaana V. kirjoitti...

Mappi tai säilytyslaatikko. Olisi hienoa säilöä lasten piirustukset mappiin jossa olisi lapsen kuva tai talon tärkeät paperit sellaiseen, jossa tönö komeilisi etukannessa.
Toinen, säilytyslaatikko, olisi meillä ainakin kuvallisena tarpeen. Molemmilla lapsilla on oma "muistojen" laatikko ja niihin säilötään muistoja vuosien varrelta (tutteja, junalippuja, pääsylippuja, unirätti yms.)

Taru kirjoitti...

Mulle kelpais tuollainen tarjotin, mutta tosiaan kuvan valinta olisi varmastikin vaikea tehtävä =) Joku peltipurkki tms. voisi olla hauska omalla kuvalla varustettuna tai joku kiva pieni kaunis puurasia tms.

Elina kirjoitti...

Minä teettäisin ehkä sohvapöydän tai välioven, vaikka vaatehuoneen oven, makuuhuone on vähän tylsä ja kesken.. T. Milviina

Maariainen kirjoitti...

Kodintekstiileihin olisi kiva saada omia kuvia, pyyhkeet, lakanat... Mutta ei painettuna samalla tavalla kuin esim. Paitoihin, eihän ne kestäisi.

Marjuli kirjoitti...

Ihana, niin ihana tarjotin! Ja tuo kuva, katselin pitkään. Olen myös aivan rakastunut tuohon Marimekon kissamekkoon, joka on pienemmällä retkeilijällä päällä.

Kuvatuotteista haluaisin tehdä sisustustyynynpäällisen!

Tara kirjoitti...

Kuva kankaassa on vanha idea, mutta sitten siitä kankaasta voisi tehdä jotain jännää :)Sohvatyynyt omalla kuvalla..

Maariainen kirjoitti...

Kodintekstiileihin olisi kiva saada kuvia, pyyhkeet, lakanat.

Unknown kirjoitti...

Onhan ne valokuva-tapettiseinät ihan mielettömän päheitä. Tähän hommaan mieluiten valitsisin vielä vanhan kuvan sukuni kätköistä, jostain 40-50 -luvun tietämiltä. :>

Aniliini kirjoitti...

Nyt kaikki sormet & varpaat pystyyn tämän kisan osalta! Tuollainen tarjotin sopisi ihan täydellisesti uutukaisen nahkapallin päälle!

Kun tuo puhelin on ehkä käytetyin kapistus päällä maan, sen takakanteen mieluusti jonkun persoonallisemman kuvan laittaisin.

riikka n kirjoitti...

Mieletön tuote! Tarjottimesi on tosi hieno, jotenkin niin täydellisesti rajautunut toi kuvakin tuohon.

Näin jossain valokuvasta tehtyjä kaakeleita, ne oli aika makeita. Valokuvapäällysteiset säilytyslaatikot kelpaisi myös, en sitten tiedä olisiko kuva-asettelu hirmu vaikeaa. Ehkä jos kuva olisi vain laatikon kannessa?

Yksi hyvin simppeli asia jota olen kaivannut, on mahdollisuus teettää normaalia kymppikuvia pienempiä paperikuvia - ei tunnu onnistuvan missään! Tykkäisin käyttää pikkukuvia esim. päiväkirjojen kuvituksena, korteissa ja erinäisissä muissa kuva-askarteluissa.

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

Tuollainen tarjotin olis kyllä upea!! Miksei jossain peltipurkin kyljessäkin se vois olla? :)

Amelia kirjoitti...

taitaisinpa jättää kuvavalinnan taitavalle harrastelijavalokuvaajatyttärelle. Mukana arvonnassa

Minna T kirjoitti...

Matkalaukku omavalintaisella kuvalla olisi ainakin helpompi tunnistaa, mutta hintaa taitaisi tulla liikaa, eikää uudelle laukulle muutenkaan ole tarvetta, jos totuudessa pysytään. Mutta ideana kiehtoisi.

Reeta kirjoitti...

lasten/leikkihuoneen oveen olis kiva saada pirteyttä lasten omilla kuvilla.. :)

KaisuT kirjoitti...

Kiva uutuus: akryylitaulu, kelpaisi minulle :)

sama kirjoitti...

Ihana arvonta! Ei tuo hullumpi vaihtoehto tuo tarjotinkaan ole, valokuvakoruja olen aiemmin katsellut sillä silmällä.

Unknown kirjoitti...

Hieno kokonaisuus, kuva ja tarjottimen pyöreä muoto. Hemu

Sanna kirjoitti...

Minusta voisi olla kiinnotavia esimerkiksi omasta kuvasta painetut verhot :-) Ni että arvotaan mukaan!

Lilla kirjoitti...

Tää on helppo. Tapettia omasta valokuvasta! Ei siis todellakaan omasta lärvistä, vaan vaikka lasten mustavalkokuvasta. Se olis niin jees!

Lilla

Unknown kirjoitti...

Tuo tarjotin on just paras idea. Sellaisen mäkin ottaisin mieluusti vakio kuppien sijaan. Ihana!!!

Enni kirjoitti...

Wau mikä tarjotin ja mikä arvonta!

Mä oon tosi huono näissä ideoinneissa, mut olis aika nastaa oikeesti saada omilla kuvilla painatettua kangasta. Varmaan jostain saakin jo mutten tiiä mistä. Sit kuvais vaan jotain itelle rakasta ja laittas mekkoon..:)

Kiki kirjoitti...

Onpa hieno! Jokin rasia voisi olla kiva idea. Sellainen, johon voisi laittaa vaikka vauvamuistoja.

Tilittäjätär kirjoitti...

Neuvolakortinkannet näin useamman ipanan äitinä olisivat kätevät, kun heti näkisi kenen neuvolakorttiin käsi on tarttunut. Tai tyylikäs valokuvaseinäkello ja seinävalaisimen varjostinpaneeli mustavalkoisesta kuvasta.. Tuo tarjotinkin on kyllä kiva.

Päivi- KuplaTupla kirjoitti...

OI MIKÄ IHANA LAHJA IDEA!! Miksi tajusin tämän vaihtoehdon niin myöhään...huoh.. ystävälläni on jo lauantaina synttärit.

No mutta tuli heti idea, että voisin haluta sellaisen pienen kukkaron, jossa olisi kummankin puolin ihanien kummipoikieni kuvat! :)

hanka kirjoitti...

Joku kangas josta voisi tehdä tyynynpäällisiä tai verhon.tuo tarjotin on kans erittäin kiva jutska.piti oikein monta kertaa katsoa kun on niin ihana tunnelma tuossa tarjottimessa.osallistun siis arvontaan.

MieVaan kirjoitti...

Mosaiikki taulu on ollut ajatuksissa tehdä, tiedä sit miten onnistuisi.

Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi kirjoitti...

Voi onpa ihana tuo tarjotin! Ehdottomasti mukana arvonnassa (: Juuri eilen sanoin miehelleni, että meillä pitäisi ostaa joku kiva tarjotin. Ja niin, tässähän se olisi ratkaisu siihenkin pulmaan!

anna kirjoitti...

Komia kuva tajottimessa! Suihkuverhot omavalintaisella kuvalla, minkä joku aiemmin jo ideoi, kelpais mulleki.

Kaisa kirjoitti...

Kiva arvonta!
Olen juuri etsinyt terassin pöydälle sopivaa vahakangasta ja kivaa ei ole löytynyt. Eli jos sellaista saisi omalla valokuvalla niin olisi aikas hieno.

sohvi kirjoitti...

Onpa kiva idea!

Itse olen joskus ajatellut sateenvarjoa tai lampunvarjostinta omalla kuvalla. Kuvallisia lakanoita on jo olemassa, mutta vain inhottavana polyesteritekeleenä. Eli kunnon puuvillainen kangas omilla kuvilla, niin siitä saisi sitten vuodevaatteita/verhoja/muita vaatteita.

Kikka kirjoitti...

Joku tekstiilijuttu olis pähee; neuvolakorttikannet muksun kuvalla, lompakko tenavien kuvilla, pussukka, käsveska, kauppakassi...

Tai maatuskanukke omalla pärstäkertoimella,sisältä putkahtaviin pikkunukkeihin sitten tietysti lasten naamat :DDD

Lotta kirjoitti...

Joku jo oli keksiny ne neuvolakorttien kannet, mullekin sellaset :) Tarjotinkin olis huippu!

Sarah kirjoitti...

Riipuksen : sellainen litteä iso johon saisi vaikka lapsista kuvan..ois ihana <3

jossu kirjoitti...

Siis niin hieno toi tarjotin! Mäki haluun!

Oon kauan miettiny et olis kiva saada painatettua kankaaseen joku kiva kuva esim. lapsista ja tehdä siitä sit sellanen kangastaulu. :)

Eipähän pussilakanatkaan lasten kuvilla olis ollenkaan pahitteeksi.

Hannakaisa kirjoitti...

Onpa hauska idea. Kivoja kuvia voisi lätkäistä esim. verhoihin tai lakanoihin.

Anskuli kirjoitti...

Ihana tarjotin <3 Mukana arvonnassa ja mä haluaisin lasten kuvasta canvas-taulun olkkarin seinälle!

Jasmiina kirjoitti...

Verhon! Hieno tarjotin! :)

Koti kukkulalla / Maikki kirjoitti...

Oi, niin suloinen tarjotin.

Minäkin haluun, mut kantikkaan.. tai taulu, jostain rakkaasta kuvasta.. En osaa päättää.

Toivotan kovasti arpaonnea itselleni niin ihanaan arvontaan :)

Elle kirjoitti...

Tuo tarjoitin on kyllä niin hieno idea omilla kuvilla, joten sellaisen ottaisin mielelläni! :) Muitakin tarjoiluastioita olisi kiva saada varustettua omilla kuvilla.

//visuaalisestivaativa// kirjoitti...

Pussilakanoita kannatan minäkin tai kangasta ylipäätään. :)

Ravenwaves kirjoitti...

Ihana! Nyt en keksi mitään parempaa kuin juurikin tarjotin! Vaikka hyvinä vaihtoehtoina olisi myös jotkut tekstiilijutut: tyynynpäällinen, kassi..

Tiina kirjoitti...

Pussilakanat, suihkuverho ja verhot tuli ekana mieleen.

Tipu kirjoitti...

Ihana tarjotin teillä! Tarjotin on loistava idea kuvatuotteeksi, leikkuulauta voisi myös toimia.

piippa kirjoitti...

Tarjotin tai ihana taulu, ja lapsista ehkä!

E kirjoitti...

Tarjotin on kyllä kovin hauska!

Omalla printillä kuvioidusta kankaasta tehty vaate ois ihan mieletön jos osais ommella.

TuNnE kirjoitti...

Tarjotin ois kyllä kiva. Verhoihin/suihkuverhoon painettu kuiva toinen hyvä. :)

Tähtianis kirjoitti...

Ooo nämä tarjottimet ovat ihan uusi juttu minulle, mahtava idea! tykästyin tarjottimeen, lakanatkin olisivat huiput!

Tie on kevyt kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Tarjotin on mahtava idea, sellaisen ottaisin heti omalla (siis otetulla) kuvalla varustettuna. Olisi myös mukavaa jos saisi jonkin päivää piristävän kuvan ulko-oven sisäpuolelle (sään vuoksi ei ulkopuolelle). Miksei vaikkpa vaatehuoneen oveenkin joku hauska kuva, tai mappien selkämykseen niin että kuva jatkuisi, kun laittaa oikeassa järjestyksessä vierekkäin.

Kathryn kirjoitti...

Kello. Mutta tuo tarjotin on kyllä tosi jees! Tykkään.

majo kirjoitti...

Jonkun kommentoima postilaatikko olisi kyllä aika huippu! Tai koko pöytälevy!

Tuo pyöreä tarjotin jollain simppelillä kuvalla olisi aika jees :)

Pirkko kirjoitti...

Innostun kankaasta: tsi-ihmiselle ihan vaan (luomu)puuvillaa omalla fotolla.

Täti itse kirjoitti...

Just nyt ottaisin ilmalämpöpumpun kokoisen laadukkaan tarran, joka vois olla vaikka kolmen kuvan sarja resuavista mukuloistani. Mustavalkoisena.

Eve kirjoitti...

Tarjotin jossa on lapsen kuva ois niiiin hieno:)!

eva kirjoitti...

Voi tuo tarjotin, on kyllä huippuihana! Itselle tärkeästä kuvasta olisi ihana saada torkkupeitto. Siinä kelpaisi pötkötellä päikkäreitä! :)

Eevu

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana tarjotin. Tuo olis kyllä kiva näin kesällä varsinki:)

tapetti jossa lapseni kuva olisi ihana!

Anna kirjoitti...

Näin kylppäriremontin kynnyksellä tuli mieleen, että saikos joskus kiukaan omalla kuvalla?! Tai miten olis suihkuverho? (jos yhdistäisi mallinvartalon ja oman pään ;)

hmmmm.. ehkä ei kuitenkaan..

Kyllä tuo tarjotin kuulostaa tällä hetkellä vaan parhaalta idealta. (Taisi tässä samalla ratketa lahjat niille, joilla on jo kaikkea ;)

Ledna kirjoitti...

Tuo tarjotin on kiva idea.
Joku purkki tai rasia vois myös olla kiva. :)

Nina kirjoitti...

Kiva arvonta :) Tuo tarjotin onkin hauska idea. Pussilakana omalla kuvituksella voisi olla kanssa kiva :)

Anneli kirjoitti...

Tuo tarjotin on kyllä todella hieno, sellaisen haluaisin. Haluaisin kuvan kankaalle, esim tyynykankaaseen.

Villis kirjoitti...

Vautsi!!! Monta mahdollisuutta,mutta ehkä minäkin haluaisin tuon trjottimen, jolle olisi muutakin käyttöä! Haluan siis mukaan arvontaan! Terv. Villis

Villis kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Emppu kirjoitti...

Ihan huippu ihana tarjotin! Jos onni ei potki tässä arvonnassa on kuva jo kuoressa odottamassa postimerkkiä.

Rahapussi voisi olla kiva omalla kuvalla.

-MiLi-

Marissa kirjoitti...

Pussilakanat! Kuvakin ois jo valmiina. Tahi tarjotin. Joo. Tarjotin! Kiakki muttei mukeja eikä hiirimattoja eikä eikä...

Kehrä kirjoitti...

Suloinen tarjotin kerrassaan!

Koristetyynynpäälliset vois olla hauskat suosikkikuvalla.

jonna kirjoitti...

Tosi hieno tarjotin! Kuvatarjotin kelpaisi meillekin!
Omasta kuvasta olisi hieno saada kangasta, sellaista, jossa kuva olisi toistettu monta kertaa. Siitä voisi sitten tehdä jos jonkinlaisia juttuja: sisustustekstiilejä, hamosia, pussukoita, kasseja...

Amanda! kirjoitti...

Vahaliina kuvatuotteella vois olla aika jännä!

sophie-05@hotmail.com

Sari kirjoitti...

Jos vaikka tennarit tai joku trendikäs reppu/laukku...

paevi kirjoitti...

Kaikenlaista sitä haluais mut valintani ois tarjotin. Ehkä semmonen erimalline kui sulla :)

zalla kirjoitti...

lompakko tai kännykkään kuoret ois aika jees, ne ku kulkee aina mukana joka paikassa.
Toi tarjotin on ihan sikahieno!! Siis toi kuva varsinki siinä, wow!

Päivi kirjoitti...

tarjotin ihanasta kuvasta.

itse toivoisin kuvaa tapettiin. olin aikeissa tilatakin netistä, mutta tyydyin canvastauluihin.

verho ehkä ei niin kiva, kun kuvaa ei näe selvästi.

Kuje kirjoitti...

Tuo tarjotin on kiva idea. Kaikenlaisia säilytyspussukoita olisi kiva personoida ja laukkuja. Miten olisi vaikka ipadin säilytyskuori. :)

Tiina kirjoitti...

Upea tarjotin, mulle kans! :)

Mä tahtoisin tehdä omasta kuvasta tapettia. Joku kaunis kuva, henkeäsalpaava maisema tms. vaikka makkarin seinään. Ah, se ois huippu.

lentoemo kirjoitti...

Tarjotin on kyllä kuvatuotteiden parhaimmistoa. Tarvetta olisi myös isoille laatikoille, joissa olisi oma kuva esim. kannessa. Käyttäisin ns. muistojen laatikkona lasten kaikelle pienelle säilytettävälle sälälle.

Karzi kirjoitti...

Vau mikä tarjotin! :) Just passeli kuva siihen!
Eli tollasen mäki voisin ottaa tai sit, kuten joku jo mainitsi, purkkeja tai rasioita kuvalla!

Jenni kirjoitti...

Toosi hieno tarjotin!! Ihastuin niin tuohon, etten keksi mitään uutta eli haluaisin myös itse tarjottimen kuvasta :)

maiju kirjoitti...

Ilman muuta tyynynpäällisiä tai lakanat! Mustavalkoisesta kuvasta saisi ainakin aivan ihanat. Pienelle vauvalle pikkuruinen pussilakana ja tyynyliina, jossa painettuna vaikka isonveljen/siskon kuva samanikäisenä nykerönä. Tahdon!

Tarjotin on myös tosi hieno ja hyvän kuvan valitsit!

Haha kirjoitti...

Mikä mukava arvonta! Tuo tarjotin oli kyllä mukava idea. Sellasen tai sitten pussilakanan.

Allison kirjoitti...

Mäkin ottaisin ikkunaverhon. Olisi aika kätevää, kun voisi vetää räntäsateisen maiseman eteen kesäisestä luontokuvasta teetetyn verhon.

Piritta kirjoitti...

Ihana tarjotin! :)

Tarjottimen lisäksi sisustustyyny omavalintaisella kuvalla olisi kiva... Ja valokuvatapetti voisi olla myös aika upea. :)

päivi kirjoitti...

Hieno tarjotin! Itse haluaisin magneetteja omalla kuvalla, pyöreitä litteitä,ranskanpastillin muotoisia, mutta isompia.
:) Saija

Kati kirjoitti...

Puuvillakangasta minäkin ehdottelisin.

Tiina kirjoitti...

Ihana tarjotin! Aivan huippu idea painaa kuva tarjottimeen! Tällä hetkellä kaipaan koristusta lastenhuoneen seinälle. Minulle kelpaisi melkein mikä vaan kuvatuote, jonka voisi ripustaa sinne. Tarjotin vaikka ;)

Jonna kirjoitti...

ihana, ihana tarjotin. nuo värit näyttävät demppautuvan juuri hienosti, tulee sellainen 70-luvun henki. kyllä mäkin tarjottimen ottaisin, sitä on niin helppo käyttää taulunakin.

Miikku kirjoitti...

Olohuoneen seinälle taulun lasten kuvasta. Jos vaan saisin nuo kaikki vielä suostumaan yhteiskuvaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Oon haaveillut pitkään kivasta tarjottimesta, ja nytpä siihen tarjoutui tilaisuus! Paitsi mulla on aina ollut tosi huono arpaonni, mut tärkeintähän on yrittää. :)

Nanu kirjoitti...

Ekana tuli mieleen et lampunvarjostin jollain kivalla valokuvalla ois kiva... tai sit ihan vaan tyynyliina, missä jonkun rakkaan nassu sit ois heti aamulla vastassa. :)

Liisa kirjoitti...

Seinätarra voisi olla hyvä omasta kuvasta tai grafiikasta... eli sellainen jonka saa tarvittaessa poiskin. Tarjottimet muuten näyttävät tosi kivoilta! -Liisa

Memma kirjoitti...

Wauuuuu! Mahtava toi tarjotin!

Mä haluaisin tehdä sohvatyynyn yhestä maailman ihanimmasta kuvasta, jossa mun vanhempipoika antaa pusun mun vastasyntyneelle nuoremmalle pojalle <3

Saara kirjoitti...

No kyllä se on tarjotin, niin ihanalta ja freesiltä näytti! Lisäksi huippu kuva, se voiaan sanoa...

Annikki* kirjoitti...

Hmmm omasta kodista tulee ekana mieleen ihan kamala vaatehuoneen liukuovi, jonka korvaisin maitolasilla, jossa olisi kuvatarra mökin koivumetssästä, mun voimamaisemassa alkaisi jokainen aamu :O)

Maija kirjoitti...

Kaunista, herkkää. Lämmin muisto lapsuudesta!

Rullaverhot tai valokuvatapetti lastenhuoneeseen ois kiva.

AnniM kirjoitti...

Hieno tarjotin! Kuva olisi kiva saada puuvillakankaalle, josta voisi tehdä vaikka verhot, tyynyn, päiväpeiton, kassin...

Susu kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti sisustustyynynpäällisen mustavalkoisesta kuvasta. Aiemmin ehdotettu suihkuverho olisi kanssa ihan mielettömän hieno. Isossa kankaassa painettu valokuva toimisi myös. Samoin vahakankaassa/kerniliinassa.

Tarjotin on aivan ihana. Mahtava kuvavalinta.

Piksu kirjoitti...

Suihkuverhoa olen tässä jo tovin suunnitellutkin itseotetusta kuvasta...mutta tokihan tuommonen tarjotinkin passais. :)

Alma kirjoitti...

Vaikea kysymys. Ei o tulossa uutta ideaa. Mutta kannatusta edellä mainitulle lompakolle. Sellainen kangaspussukka johon kännykkä,kortit ja kolikot mahtuvat.
Arvan kuitenkin mielelläni haluaisin -kiitos!

Minna kirjoitti...

Iso pala kangasta mitä voisi käyttää verhona tai joskus tuunata siitä seinälle kangastaulun :)

Minna kirjoitti...

Voi vitsi!!! Niin ihana!

Tarjotin on ihan huippu, mutta voisin haluta iPhoneen suojuksen kanssa. :)

Ja kiva kuulla, että siellä on nyt jo enemmän valoa!

Pauliina kirjoitti...

Ihan huikeen hieno tarjotin.Itekin haluisin tuollasen, mutta syysteemalla.

Johanna kirjoitti...

Minä haluaisin jotain melko perinteistä, kankaalle painettu kuva olisi hieno. Mutta sitten sitä voisi käyttää vähän epätavallisesti, esim verho olisi upea :)

Sarana kirjoitti...

Toi tarjotin on tosi hauska juttu
mutta lakanat vois kanssa olla huippuhyvä idea :)

Unknown kirjoitti...

Tuo tarjotin on kyllä tosi hieno ja kelpaisi minullekin!
Juuri nyt vastapäätä oleva valkoinen lampunvarjostin voisi myös kaivata piristystä kuvan muodossa :)

Suvi kirjoitti...

Helppo vastaus. Ehdottomasti haluaisin tarjottimen. Olen vailla tarjotinta olohuoneeseen rahin päälle, sohvapöydän virkaa toimittamaan.

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Haluan-listalla on ollut fatboy-tyylinen säkkituoli. Voi kuinka hieno se olisi itse ottamalla valokuvalla!

maijja kirjoitti...

Vois olla sellainen pahvilaatikko; siis säilytystarkoitukseen vaikkapa juurikin valokuville.

Tarjotin on ihan mainio!

maruska kirjoitti...

postilaatikko olisi tosi kiva!

Mertsi kirjoitti...

Peltipurkit on mun heikkous. Sellainen siis.

Suvi Ristolainen kirjoitti...

Canvas-taulun. Tai roskakorin.:D

TEIJA kirjoitti...

Minä haluaisin omasta kuvasta peltisen eväsrasian. Tarjotin on kyllä myös tosi kiva.

ensu kirjoitti...

Tuo Ilonan yläpuolella oleva kommentti fatboy-tyylisestä säkkituolista on ihan loistava! Toki tarjotinkin on hieno kuvatuote, erityisesti siihen sopisi jokin nostalginen lapsuuskuva tms...

Unknown kirjoitti...

Tarjotin kelpais kuin myös vaikka kangas.
P

Outi ♥ kirjoitti...

Tarjotin tai koristetyyny olisi makea omien kullannuppujen kuvilla varustettuna. :)

Anni Y-K kirjoitti...

kiva olisi omista kuvista erilaiset tekstiilit keittiöön ja makuuhuoneeseen. Leivinliinat, käsipyyhkeet, liinavaatteet jne..
Kiva idea tarjottimessakin.

katjuska kirjoitti...

Oi mikä ihana tarjotin :)

Omalla kuvalla voisin haluta jonkin kodin tekstiilin, tyynyn, pussilakanan, pöytäliinan jne.

Ja tietenkin tarjoittimen :)

katjuska kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Minna kirjoitti...

Verhot! :)

NINNI kirjoitti...

Haastoin sinut blogissani :)

Virpi kirjoitti...

Maatuska oli kyllä ehka paras idea :D Ja tarjotin samoten. Hauska voisi olla myös astiapyyhe.

Itse haluaisin tehdä jonkun ison tilkkupeiton, jonne voisi kätkeä kankaalle tulostettuja kuvia..

Virpi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Birgit | taulu ja tapetti kirjoitti...

Ou nou pitäähän tähän osallistua. Tarjotin on hieno. Valokuvia peltipurkkeihin löytyis vaikka millä mitalla. Mukana!

Mira kirjoitti...

Parveke- tai ikkunalasiin kiinnitettävä maitolasitarra mustavalkokuvasta olisi hieno. Mukana arvonnassa!

A kirjoitti...

Oi vitsi! Itse teettäisin varmaan suihkuverhon tai valokuvatapetin seinään, tietysti sen tarjottimen lisäksi. ;)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Keittiön kaapinovet - kaapinovet yleensä. Kai nykyään kyllä mahdollistakin. Kankaita tietenkin haluaisi omalla printilla, kukas ei haluaisi. Ja nyt kun päästää ihan lapasesta ajattelumaailman, niin ompelukone olisi hienoa saada itsekuvitettuna. ;) Mukana ehdottomasti. Noita tarjottimia olen pitkään suunnitellutkin hankkivani.

Niinu kirjoitti...

Koristetyynynpäällinen olisi mun valinta; pienempi sohvalle tai isompi parisänkyyn! Hääkuvakin sieltä vuodelta -98 olisi jo tarpeeksi vanha;)
Kiva arvonta! Ja aikast kiva tarjotin nyt teillä hyllyn päällä:)

Anni kirjoitti...

Pöytäliina, verho tai joku muu tekstiili omavalintaisella kuvalla olis hieno!

aNNa kirjoitti...

Oi, tuo tarjoitin on supersuloinen!!! Tä lähtis tapettiin, tai pussilakanaan tai tai tai :D

Joppana kirjoitti...

Voisin haluta tarroja erilaisiin kodinkoneisiin. Esim imuriin, jolloin ei haittaisi, vaikka se jäisi lojumaan johonkin tai tulostimeen, joka näyttää niin tylsältä, mutta on koko ajan esillä.

kata kirjoitti...

Tuo tarjotin on kyl huippu idea. Mut vaikka koristetyynynpäällinen vois olla kiva kans..

ara kirjoitti...

Tuo tarjotin on ihan huikea, tahdon sellaisen! Eli mukaan arvontaan! :)

Päivi - Aamiainen yhdelle kirjoitti...

Tarjotin kelpaisi mullekin tai ehkä tyyny. Tiedänkin yhden 60-luvun kuvan, missä on äitini ja kaksi serkkuani lautalla Kainuulaisella järvellä...

Jasmiina K kirjoitti...

Oi, juuri tuollaisesta olen haaveillut, en vain tiennyt kenenkään niitä tekevän, kiitos vinkistä ja tietty haluan mukaan arvontaan!!

Suvi kirjoitti...

Tuo tarjotin on kyllä niin hieno että semmoisen tahtoisin!! :) Mukana arvonnassa :)

Rombo kirjoitti...

Suihkuverho omalla kuvalla olisi hauska!

Idaleena kirjoitti...

Vielä ehdin!

Tarjotin kyllä kelpaisi tännekkin, varsinkin jos löytyisi yhtä mahtava kuva kuin sinulta :)

-Idaleena

Jestanpoo kirjoitti...

Oi palapeli olis ihana. Olen semmosesta haaveillu siitä asti ko kaunareissa 90-luvulla Sheila alko sellaisella kiristään Brookea ja Ridgeä :)

Anni kirjoitti...

Torkkupeitto tai canvastaulu

Mimura kirjoitti...

moikka!
Voi että on suloinen tarjotin! Kelpais mulle kyllä, tiedän jo mistä kuvasta tämmösen vois meille tehdä!

Voisin haluta sellaisen muovisen alustan/tabletin lapselle. Eli niinku syöttötuolipaikalle joku kiinnostava kuva, niin jospa tuossa pöydässä viihtyis paremmin :)