6/27/2012

Vesisade loman toi.
Ulkona sataa sataa ropisee mutta noin puoli minuuttia sitten huomasin, että meikämartan olkapäänahka on kyllästynyt nykyiseen olinpaikkaansa ja on mokoma alkanut muuttavalle kannalle. Tervemenoa nahka, sillä onhan se silti merkki siitä, että ainakin joskus on aurinko paistanut.

Tämän päivän lehti julistaa ensi viikolla alkavan hellejakson. Uskon lauseeseen sokeasti, sillä kesä ilman aurinkoa ei ole mitään ja kansalaiset janoavat tuota lämmittäjää talven kylmettämille ihopoimuilleen. Virratkoon hiki ja lämmetköön järven vesi. 

Satoi tai paistoi, niin tämä sivusto hiljenee. Näpyttelevät sormet lepäävät aurinkotuolissa ylikuumentuneen aivolohkareen kanssa sulassa sovussa eikä siitä hevillä nouse. Tämä sivu jää siis lomalle, joka on oleva tuntemattoman pituinen. Viikko tai kuukausi, ei sen väliä, kunhan mieli lepää.

Kesän haaste olkoot vedenalaisten kuperkeikkojen tekeminen, turvallisuuden rajoissa toki. Kekä kykenee kovimpaan kieputteluun? 

Aurinkoista ja lämmintä kesää kuomat!

7 kommenttia:

Mymlan kirjoitti...

Höh, puolet Suomen blogeista hiljenee aina Suviksien aikaan. :(

Riina kirjoitti...

Muistatko ne hurjat kieputukset vallinnut uima-altaassa :D taidettiin käydä skaba jos toinenkin Ü pidähän breikkiä, me nähdään varmaan kuitenki pian niin ei haittaa niin paljon!

hanka kirjoitti...

ai miten ihanaisia kuvia.kyllä kesään tarvii lämpöä ja aurinkoa.ja lomaa...sekä työelämästä että tästä netistä.:))reissuun pakkaaminen täällä käynnissä.huomenna kohti etelä-suomea;)

Joanna kirjoitti...

Tuo keppihevonen Marimekon kankaasta on AIVAN IHANA!!!! Tuo idea on laitettava käytäntöön ihan välttämättä!=)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Ihana hepo!!! Oletko itse tehnyt. Tarvitsisin kaavat heposeen, josko tekisin lahjaksi tuleville ratsastajille. Onko vinkkejä?

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Teuvon Kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
www.ttvehkalahti.blogspot.com

Rillirousku kirjoitti...

Mymlan: :)

Riina: Muistan toki! :D Pikasesti nähtiin, toivottavasti pian paremmin!

hanka: Kesällä kuuluu hikoilla! Hyvää kesää!

Joanna: Keppihevoseen saa hyvin ujutettua jämäkangaspalan jos toisenkin. :)

Saariston kasvatti: Heposen kaava on Mekkotehdas-kirjasta. :)

Teuvo: Hyvää kesää Teuvolle!